DEBELE A USPJELE DOGURATI DO SVJETSKE SLAVE! Deset najzgodnijih “plus size” modela na svijetu

E buraz
DEBELE A USPJELE DOGURATI DO SVJETSKE SLAVE! Deset najzgodnijih “plus size” modela na svijetu
.

Konačno, nakon dugo vremena borbe, modna industrija je popustila i od sada ćemo češće viđati normalne djevojke na modnim pistama. “Plus size” modeli, kako su ih do sada nazivali, zapravo postaju normalne, i trend kako bi djevojke trebale izgledati – baš taman na svim mjestima.

Provjerite koje su to cure uspjele dogurati do svjetske slave. Vrijeme je za revoluciju.

10. Nadia Aboulhosn

1


Nadia Aboulhson je 26-godišnjakinja koja je već proglašena novom Kim Kardashina. Zovu je još Instagram Kraljica i već je dospjela na naslovnice nekih poznatih časopisa poput Vogue Italija. Osim što izgleda odlično, Nadia je i vrlo talentirani modni dizajner te trenutno radi liniju za Boohoo.

9. Tia Duffy

2


Irci mogu biti vrlo ponosni na svoju sunarodnjakinju Tiu Duffy koja ponosno kroči svjetskim modnim pistama. Iako u rodnom Dublinu nije dobila željenu pažnju, trenutno je bukirana za najveća svjetska modna događanja, od Londona, Pariza do New Yorka.

8. Denise Bidot

3


Denise svoj izgled duguje vrlo zanimljivim genima budući da ima portorikanske i kuvajtske krvi, a rođena je u Miamiu. Nikada nije planirala postati model, već je otišla u Los Angeles kako bi bila visažistica. Tamo ju je netko nagovorio da stane pred kameru i tako je sve krenulo. Trenutno ima 28 godina i karijera joj raste iz dana u dan.

7. Louise O’Reilly

4


Louise je također iz Irske, ali se uz manekenstvo bavi i promicanjem prava žena s oblinama. U slobodno vrijeme održava svoj blog “Style Me Curvy” u kojem donosi vijesti iz svijeta mode, pogotovo za one s oblinama.

6. Ashley Graham

5

Djevojka iz Nebraske, SAD, ima 27 godina i ove godine je postala lice modne industrije za “plus” modele. Također je prva “plus” djevojka koja se pojavila u Sports Illustrated izdanju u kupaćim kostimima i iza sebe ima mnogobrojna pojavljivanja u časopisima poput Glamour, Vogue, Elle…

5. Robyn Lawley

6


Dizajnerica, fotografkinja, pisac i model, Robyn Lawley ima 25 godina i dolazi iz Australije. Nakon pojavljivanja u nekoliko časopisa, ubrzo je postala jedan od najutjecajnijih “plus” modela na svijetu.

4. Candice Huffine

7


Candice je prva “plus size” model koji se pojavio u Pirellijevom kalendaru. Ima 30 godina i u početku karijere je odbijala smršaviti kako bi promicala normalne djevojke.

3. Katya Zharkova

8

Ova 33 godišnja Bjeloruskinja je jedna od prvih osoba koja se borila s kritičkom modom industrijom. U svijet mode je ušla s 14 godina i sada iza sebe ima mnogobrojne modne kampanje.

2. Tess Holliday

9


Tess je jedna od najpoznatijih “plus size” djevojaka budući da je svoje probleme u modnoj industriji prikazala u odličnom dokumentarcu “Heavy”. Trenutno ima više od pola milijuna obožavatelja na Instagramu i nakon što je ove godine potpisala ugovor s Milk Model Management, postala je model s najvećih oblinama u modnoj industriji.

1. Kate Upton

10


Iako se neki neće složiti, Kate Upton ima obline za kojima sline milijuni muškaraca diljem svijeta. Svojom pojavom ruši sve mitove o manekenkama, a ima tek 22 godine.

Ne propustite