ČETIRI MUŠKE FRIZURE KOJE ĆE BITI HIT SLJEDEĆE GODINE: A da li će se ovo svidjeti ženama?

Moda i ljepota
ČETIRI MUŠKE FRIZURE KOJE ĆE BITI HIT SLJEDEĆE GODINE: A da li će se ovo svidjeti ženama?
.

Neke se vraćaju na velika vrata, a neke nikada nisu ni odlazile, stilisti širom svijeta predviđaju: Ovih pet frizura biće must-have u narednoj godini!

Stižu loše vijesti za sve ljubitelje duge kose i lokni, sudeći po sadašnjim trendovima kratka i "zategnuta" frizura zauzima svoje mjesto pod reflektorima. Ali ne brinitie, svi koji vole "čupavi i neuredni" hipsterski stil i dalje će moći da se oslone na puštanje brade - taj trend još uvijek vlada.

"Muškarci sve češće pitaju koja je nova hit frizura koju furaju poznate ličnosti", objašnjavaju frizeri širom sveta. Sudeći po onome što eksperti iz ove oblasti tvrde, u 2019. čeka nas mnogo kratkih frizura, oštrih prelaza i mogući povratak anderkatova.

1.  "Skin fade" spljoštena na tjemenu (u stilu Vila Smita)

Svi se sa nostalgijom sjećamo hit humorističke serije "Princ sa Bel Ela" koja je pokrenula glumačku karijeru Vila Smita. Vjerovali ili ne, frizure koje je "ekipa" nosila početkom 90-ih godina prošlog vijeka ponovo se vraćaju u modu!

2. "Skin fade" zalizana unazad (u stilu Breda Pita)

Kako se čini, ova frizura nikada neće izaći iz mode. Poznati holivudski glumac popularisao je tokom snimanja ratnog spektakla "Fury", a potom je osvojila svijet. Njen veliki povratak u svijet stila očekuje se sljedeće godine.

Brad Pitt photographed by Amanda Demme, 2017.

3. "Skin fade" sa oštrim uglovima (u stilu Sonija Bila Vilijamsa)

Zvijezda reprezentacije Novog Zelanda i popularnih "Čifsa" Soni Bil Vilijams, jedan je od najpoznatijih ragbista na svijetu. Nije ni čudo što veliki broj muškaraca skida baš njegov imidž - kratka, sređena frizura sa oštrim ivicama i uglovima.

Sonny Bill Williams + Rugby

4. "Skin fade" pompadur (u stilu Džordža Klunija)

Ova frizura dobila je naziv po čuvenoj Madam Pompadur, ljubavnici kralja Luja XV. Iako postoje razne varijacije u načinu nošenja ove frizure, ona se uglavnom zasniva na podizanju kose iznad čela, koja se potom usmjerava ka potiljku ili u stranu. Frizura koju je nekada nosio i Elvis, sada savršeno pristaje holivudskoj legendi Džordžu Kluniju.

25 photos that prove celebs always look better with a beard. #beards #celebrity

Ne propustite