SRAMOTNI TRIKOVI ZA LJEPOTU O KOJIMA JE BOLJE ŠUTJETI!

Moda i ljepota
SRAMOTNI TRIKOVI ZA LJEPOTU O KOJIMA JE BOLJE ŠUTJETI!
.

Ptičji izmet, krema za hemoroide? Neke tajne je nekad bolje ne saznati, ali ove su toliko dobre da moramo zanemariti to što su pomalo i sramotne.

Svaka žena je prava sehara tajni. U svemu, a pogotovo kad je riječ o ljepoti i njezi kože. Baš svaka žena ima svoje neobične, pomalo lude, a ponekad i sramotne beauty tajne. Neke nikad ne bi trebale izaći na vidjelo, a neke su toliko dobre da ti ih ne možemo prešutjeti.

1. PTIČJI IZMET DONOSI SREĆU, A EVO I ZAŠTO! 
Nedavno te usput pokakila ptica i upropastila ti frizuru i odjeću? Nema veze, prava si sretnica! Ptičji izmet, tvrde Japanke i Victoria Beckham, zapravo je anti-age tretman vrhunske kvalitete. Poznat i kao gejšin tretman, temelji se na nanošenju maske od ptičjeg izmeta. Japanke se kunu da zaglađuje, posvjetljuje i obnavlja kožu lica. Idući put, dakle, mudro iskoristi produkte koji ti padnu s neba! 

Image result for pticji izmet na odjeci

2. KREMA ZA HEMOROIDE
Iako se nadamo da krema za hemoroide nije nužni dio vaše kućne apoteke i da nemate probleme te naravi, za slučaj da je ipak posjedujete bilo bi dobro da znate da je sjajan tajni saveznik u borbi protiv podočnjaka i tamnih kolutova ispod očiju. Dakle, srednjim prstom lagano utapkajte kremu ispod očiju. 

Image result for krema ispod očiju
Lice će ti prestati biti umorno, a oči će postati otvorenije. Uostalom, vjerujte nam na riječ, ova krema odlično njeguje! U nju se kune i slavna Sandra Bullock. 

Image result for krema na licu

3. I MAJONEZA IMA SVOJE TAJNE MOĆI

Već smo, naučili da prečesta konzumacija majoneze nije dobra za našu liniju, ali naša kosa nema baš ništa protiv nje. U mračnim trenutcima u kojima ostanemo bez našeg omiljenog regeneratora, majoneza je u stanju preuzeti njegove funkcije.

Image result for majoneza na kosi

Nakon tretmana majonezom kosa će ostati mekana i sjajna! Ovo zadovoljstvo koštat će vas nula kalorija, a u ovaj trik kune se i Zoe Saldana.  

Related image

4. ZELENI ČAJ U SLUŽBI NEUGODNIH MIRISA 
Neugodan miris nogu može izazvati i brojne neugodne situacije i izazvati osjećaj anksioznosti i nelagode. Ako ste jedna od tih sretnica, spas bi mogla pronaći u kupki za stopala od zelenog čaja. Zeleni čaj suzit će pore i smanjiti lučenje znoja. Osim toga, kupka od zelenog čaja uopće ne zvuči loše. Iskoristi priliku i napravi mali spa!

Image result for zeleni caj

Ne propustite