NATAŠA BEKVALAC PRVI PUT OBJAVILA SLIKU KĆERKICE KATJE: Kad su vidjeli kako izgleda, SVI SU ZANIJEMILI OD IZNENAĐENJA (FOTO)

Show
NATAŠA BEKVALAC PRVI PUT OBJAVILA SLIKU KĆERKICE KATJE: Kad su vidjeli kako izgleda, SVI SU ZANIJEMILI OD IZNENAĐENJA (FOTO)
.

Pjevačica Nataša Bekvalac ne dijeli često u javnosti detalje svog privatnog života, ali sada je napravila iznimku.

POBIJEDILA JE U ZVEZDAMA GRANDA, PA NESTALA: Sada su je uslikali I NE LIČI NA SEBE, pogledajte kako izgleda (FOTO)

bekvalac

Naime, ona je na Instagramu objavila sliku svoje kćerkice Katje koju je u martu ove godine dobila sa svojim tadašnjim suprugom Lukom Lazukićem.

2018-11-09

- Jutroooo - napisala je Nataša u opisu fotografije koja je raznježila njene fanove.

- Duša malena! Preslatka je! Pa ona sjedi već! - samo su neki od komentara.

2018-11-09-1

ŠVAJNI SE PREZNOJAVAO: Sinoć su svi gledali u ANIN DEKOLTE, a kad su pogledali donji dio UHVATILI SU SE ZA GLAVU (FOTO)

 

I pored svega što ju je snašlo u ovoj godini, pjevačica smatra da može biti jako sretna jer je postala Hanina majka.

natasa-bekvalac

Nataša je ipak dodala kako će se najvjerovatnije zaustaviti na drugom djetetu.

natasa

- Emotivno sam ispunjena sa moje dvije kćerke Hanom i Katjom. Mislim da neću imati više djece. "Gospodina pravog" ne zamišljam, niti o tome razmišljam. Ljubav nije grijeh, svako ima pravo da se za to bori, nema šta da se krije, sama ću reći ako do toga dođe - istakla je Nataša pred kamerama "Exkluziva".

natasa

JELENA KARLEUŠA BRUTALNO ISKRENA: Pogledajte šta je rekla o Nataši Bekvalac!

Nataša Bekvalac aktivno radi na promociji nove pjesme "Mala plava", a ako se pitate ko je zadužen za neobične i urbane odijevne kombinacije koje nosi u televizijskim emisijama, riječ je o njenoj mlađoj sestri Kristini.

nata

Kristina predano radi na vizulenom identitetu lijepe plavuše, a poslije nekoliko upečatljivih autfita o kojima se danima pričalo, odlučila je da za Natašu ponovo pripremi pomalo ekscentričan, ali istovremeno i veoma moderan stajling.

nata-foto-rajko01-blic-rajko-ristic-1000x0 

Naime, poznata Novosađnka pozirala je u iscepanim farmerkama retro kroja, sako-haljini najaktulnijeg printa sezone - onog kariranog, a da sve i te kako šik pobrinuli se detalji u vidu krzna preko ramena, i još jedan prilično neočekivan aksesoar.

bekvalac

Nataša je uz sve uklopila i sandale u boji kože, a uz iste obukla je bijele sportske čarape. Podsjetimo, radi se o trendu koji je tu već drugu sezonu za redom.

"Savršeno, treba pomjerati granice na Balkanu!", "Besprijekorno, kao i uvijek", "Kad misliš ne može bolje, ti uvijek nadmašiš to", bili su samo neki od komplimenata koje su Kristina i Nataša dobile zajedničkim snagama.

nata3

nata-naslovna

PRATI JE 7 MILIONA LJUDI, A OVO SU NJENE NOGE: Celulit kipi sve strane, ALI ČEKAJTE DOK VIDITE KO JE! (FOTO)

 

Ne propustite