Neće vam biti dobro kada vidite ostale fotke: Ona ima najbolje obline na svijetu

E buraz
Neće vam biti dobro kada vidite ostale fotke: Ona ima najbolje obline na svijetu
.

Američki model Džo Džo von Sati je najekslozivniji primjer kombinacije figure peščanog sata, silikona i mišića, Za njen izgled je malo reći da je napadan i upečatljiv.

1

2

 

Džo Džo je iz Kanzasa, a modelingom je počela da se bavi 2013 Iako ima nepunih 30 godina, već uveliko koristi botoks, a imala je i niz eststeskih korekcija.

3

 

Instagram zvijezdu krase impozantne vještačke obline, koje sa njenom ženstvenom figurom pješčanog sata ostavljaju bombastičan utisak,poznati model je veoma popularan na Instagramu i njena popularnost na ovoj društvenoj mreži imala je nagle skokove.

4

5

 

Tako je Džo Džo 2014 imala 800 pratilaca, samo dvije godine kasnije prešla je čak 3,5 miliona, taj rast se nastavio pa je danas prati čak 7,7 miliona ljudi,u međuvremenu je atraktivna Amerikanka koja pasionirano trenira, postala i zaštitno lice poznatog fitnes brenda.

6

7

8

9

10

11

12

13

9 svakodnevnih navika koje uništavaju vaše uređaje : Broj #2 svi radite

 

Teško je zamisliti današnji svijet bez brojnih naprava. Slijede nas posvuda, pojednostavljuje naše živote i dopušta nam da budemo povezani na internet bilo gdje da se nalazimo. Međutim, neke od naših navika mogu biti štetne za naše uređaje i mogu imati štetan utjecaj na njihov životni vijek.

U nastavku vam otkrivamo koje svakodnevne radnje bolje izbjegavati kako bi vaši uređaji mogli imati duži vijek trajanja.

1. Korištenje pametnog telefona u WC-u

1


Prije svega, telefon vam lako može skliznuti iz vaših ruku i upasti vodu. 

Ako pametni telefon koji je spojen na punjač pada u kadu, nećete se dobro provesti.

WC stručnjaci su sigurni da čak 5 minuta provedenih s telefonom u kupaonici mogu imati negativne posljedice za vaše zdravlje. WC i kupaonice su najprljavije mjesto u vašem domu, jer su WC školjka i ručke slavine prekrivene patogenim mikrobima.

2. Imati doručak koristeći mobilni uređaj ili laptop

2


Bez obzira koliko tačno jeli, mrvice vašeg jutarnjeg sendviča sigurno će doći na tipkovnicu vašeg prijenosnog računala i zaglaviti se u prazninama između tipki. Tijekom vremena, mrvice će se nakupiti u tolikoj količini da će vam tastatura prestati raditi.

Osim toga, to nije samo hrana i mrvice koje su neprijatelji tipkovnice. Vaša omiljena šalica kave također može slučajno dovesti do prestanka rada vaše tastature.


3. Ostaviti telefon da se puni preko noći

3


Ne morate se brinuti ako promijenite telefon jednom svako nekoliko godina. Ali ako želite da vam smartphone više služi, te informacije mogu vam biti korisne.

Obično ostavljamo naše telefone povezane s njihovim punjačima preko noći, tako da naš uređaj bude 100% napunjen do jutra. Nema ništa opasno u tome jer se mobiteli sami iskljućuju kada se baterija napuni.

Međutim, loša vijest je da se naši uređajizadržavaju na 100% -tnoj razini punjenja tijekom noći pokušavajući nadoknaditi blagi iscjedak. A to počinje s vremenom smanjivati ​​kapacitet baterije. Osim toga, litij-ionske baterije ne zahtijevaju punu napunjenost jer visoki napon troši bateriju.

4. Punjenje baterije telefona do kraja

4

Litij-ionske baterije nekih pametnih telefona programirane su za određenu količinu punih ciklusa punjenja / pražnjenja od 100% do 0%. Nakon nekoliko stotina tih ciklusa, kapacitet baterije počinje se smanjivati. Zato je bolje ne čekati dok se telefon ne isprazni i napuniti kada se razina baterije padne otprilike na 20%.

 

5. Držanje laptopa na zaslonu

Prema tehničarima laptopa, 17% ljudi traži pomoć svojim prijenosnim računalima zbog pojave crnih mrlja na zaslonu. U pravilu, te crne tačke pojavljuju se na mjestima gdje je vrlo prikladno držati prijenosno računalo. Zbog neprestanog pritiska na takav način, njezina matrica dobiva oštećena, a popravljanje nije jeftino.

6. Ostavljanje uređaja u automobilu

5

 

Ne radi se samo o sigurnosti, nego i o činjenici da se prekomjerno hlađenje ili pregrijavanje štetni za tehnologiju. Toplina posebno utječe na procesor negativno. Također, ako je visina vlažnosti visoka, može se pojaviti kondenzacija unutar uređaja.


7. Čišćenje naprava pomoću hemikalija za kućanstvo

6


Čak i hemikalije za kućanstvo koje kažu "univerzalno" mogu sadržavati elemente koji su opasni za vaše uređaje. Na primjer, zabranjeno je čišćenje prijenosnih računala, stolnih računala, tableta i pametnih telefona uz pomoć deterdženata za prozore i staklo. One sadrže amonijak i druge tvari koje oštećuju antistatičke i anti-reflektivne premaze koji su na ekranu. S vremenom, ti kemijski spojevi postaju razlog za pojavu pukotina, žutosti i neprozirnosti na monitorima i zaslonima.

8. Korištenje uređaja u krevetu

7

 

Nikad ne koristimo poseban prijenosni prijenosnik kad god pokupimo prijenosno računalo u krevet kako bismo gledali našu omiljenu TV seriju. Često koristimo prijenosna računala u krevetu, što može biti vrlo štetno jer nije dopušteno zatvoriti otvore za prozračivanje prijenosnog računala. Potrebno je osigurati im izravan pristup zraku, u suprotnom se vaš uređaj može pregrijati i prestati raditi.

9. Koristite bilo koji punjač za punjenje uređaja 

8

Koliko ste puta priključili punjač u uređaj pomoću punjača prijatelja kako biste ga brzo vratili u život? Samo zato što punjač odgovara, ne znači da je kompatibilan s vašim telefonom. To zapravo može biti štetan i opasan postupak. To je zato što unutar našeg telefona postoji poseban čip koji je odgovoran za nekoliko funkcija koje mogu biti oštećene pogrešnim kabelom. To može rezultirati sprječavanjem da telefon pravilno obavlja neke funkcije.

Ne propustite