KATE POJAVOM SVE IZNENADILA, OBUKLA HALJINU KOJU NOSI 6 GODINA: DA li je ovo štedljivo ili SKROMNO? (FOTO)

Moda i ljepota
KATE POJAVOM SVE IZNENADILA, OBUKLA HALJINU KOJU NOSI 6 GODINA: DA li je ovo štedljivo ili SKROMNO? (FOTO)
.

Princ William i Kate Middleton su stilgli na dodjelu "Tusk Conservation" nagrada u Londonu. Za večerašnju ceremoniju Kejt Midlton je odabrala haljinu dizajnerke Dženi Pekman koju je prvi put nosila 2012. godine. 

Da li je vojvotkinja štedljiva ili skromna?

kate8

Kate je haljinu prvi put predstavila javnost na "Rojal Albert Hol" svečanosti u susret Olimpijskim igrama u Londonu. Ona čak i poslije tri trudnoće može stati u ovu haljinu.

Poznata mama objektivno zaslužuje da se ovaj podatak istakne.

haljina

Ali ako ste mislili da se recikliranje završilo na garderobi, prevarili ste se. Kate večeras nosi istu klač torbu i iste "Čimi Ču" u kojima je hodala 2012. Jedino je promijenila frizuru, ranije je nosila punđu, a večeras je vidimo sa puštenom kosom.

Primijetili smo i da Kate ima flaster na ruci, pa je izgleda doživjela manju nezgodu. Ali dobro, to i nije bitna razlika između njenog "novog" i starog izgleda.

haljina2

A štedljivost koju Kate pokazuje godinama nošenjem istih odijevnih predmeta iznova i iznova, uvijek prođe zapaženo. Jedni je zbog toga hvale na sav glas, drugi kude jer u tome vide licemjerstvo i skromnost nespojivu sa njenim stilom života.

haljna1

Treba se zapitati, zar Kate i može da živi drugačije od onoga kako pravila nalažu? Znate da često i zna da prekrši brojna pravila zbog želje da živi kao sav drugi svijet.

Svjesna je odgovornosti koju ima kao vojvotkinja i buduća kraljica i poruke koje šalje ženama, a kojima je modni uzor i inspiracija.

"Nosite slobodno stare haljine", to im je večeras poručila.

Vidite li šta nije u redu sa ovim čovjekom? Ova fotka je uzburkala cijeli internet!

 

Ne propustite