U NJEMU SU PROVELI NAJLJEPŠE DANE: Ovako izgleda dom u kojem su zajedno živjeli Ana Sević i Darko Lazić (FOTO)

Show
U NJEMU SU PROVELI NAJLJEPŠE DANE: Ovako izgleda dom u kojem su zajedno živjeli Ana Sević i Darko Lazić (FOTO)
.

I dok mediji spekulišu oko podjele imovine nakon razvoda, predstavljamo vam porodični dom nekadašnjeg para u kojem su proveli mnogo lijepih dana. 

Razvod poznatog pjevačkog para uzburkao je javnost. Nakon mnogobrojnih spekulacija ljubav Ane Sević i Darka Lazića nije uspjela.

ana-i-darko-e1510940899480

Ipak, mnogi će ih upamtiti kao veseo i nasmijan par, a njihov dom kao jedno od najraskošnijih ljubavnih gnijezda ikada, piše "Glossy".

ana-sevic

Komforan i prostran, dom Ane Sević i Darka Lazića odiše neutralnim bojama, od kojih je najdominantnija bijela koja doprinosi posebnoj dozi elegancije.

Poznata pjevačica je vodila računa o svakom detalju, te se mogu primetiti različiti neobični ukrasi koji se savršeno uklapaju uz sve.

ana-sevic1

Ana je svoj dom ukrasila i tamnoplavim detaljima koji krase ne samo predsoblje, već i dnevnu sobu.

anasevc

Naravno, i ovo je uređeno s mjerom i u sitnicama, kao što su to dekorativni jastučići.
Kao i svakoj dami i Ani je posebno drag jedan dio ovog stana. Naravno, riječ je prostranom garderoberu o kojem mnoge dame maštaju, a u kojem Ana Sević posebno uživa. 

anasevicc

Ipak, čitav dom poznatog i do skoro bračnog para prilagođen je jednoj osobi.

Kako je Lorena centar njihovog svijeta, njena sobica je uređena sa posebnom ljubavlju.

lorena1

lorena

Ana Sević se trudi sa najlepše trenutke provede sa svojom mezimicom, a tokom praznika posebno dekoriše svaki kutak kako bi izazvala osmijeh svoje kćerkice.

NIKO NE MOŽE DA VJERUJE DA JE TO ON I STARIJI JE OD NJE: Ovo je PRVI MUŽ Sanje Kužet, a tek kad čujete šta je radio za BRENU

 

Ne propustite