Davor Dragičević: Davidove ubice završit će gdje im je mjesto

Objavljeno:08.11.2018 - 19:10
A A A Times Arial

I večeras je po 288. put okupljeni na Trgu Krajine u Banjaluci zatražili su pravdu i istinu o ubitstvu 21-godišnjeg mladića Davida Dragičevića, a među njima kao uvijek i mladićev otac, Davor.

On je naveo da je prilikom nedavnog kontaktiranja s određenim ljudima iz institucija još više uvjeren da je zajedno sa grupom ‘Pravda za Davida”na pravom putu.

"Uskoro ćemo imati i prve konkretne rezultate. Ne bojte se za mene. Dva Dragičevića ne mogu ubiti! Zato što se zna šta su do sada sve uradili. Jedino će grupa, udruženje, pokret „Pravda za Davida“ zajedno sa vama imati relevantnu snagu u ovoj državi, u ovim institucijama čistu, bez putra na glavi. Ovi ostali neka idu svojim putem.

Ako žele suživot, bolje sutra i napredak. Riječi meni, a nadam se i vama, više ništa ne znače. Nek pređu na djela da vidimo konkretno šta će i kako će na koji način uraditi. Nije ovo Rusija, Amerika, ni Kina, ni Indija. Mali smo, ali smo pametni i možemo postići dosta više, bez politke, na način na koji smo i do sada radili, učeći u hodu i razmišljajući. Postali smo bolji ljudi i pametniji zato što smo ljudi", poručio je Dragičević, prenosi portal "Srpskainfo".

On je naglasio da čim bude pokret registrovan svi će moći da se učlane i sudjeluju u idejama i svemu onom što treba da se uradi „da bi sutra bilo bolje i našoj djeci i nama“.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!