OVE KOMADE MORATE IMATI U ORMANU: Poslovni stajling koji OSTAVLJA BEZ DAHA

Moda i ljepota
OVE KOMADE MORATE IMATI U ORMANU: Poslovni stajling koji OSTAVLJA BEZ DAHA
.

Ukoliko volite da budete perfektno obučene čak i na poslu, onda znate da je najbolji spoj pronaći modernu, udobnu, i kvalitetnu košulju, a koja se može nositi u svim prilikama.

Posao ne treba da nas ograničava u našem stajlingu, možete vrlo lako uz dobar komad košulje, da postignete elegantan i sofisticiran izgled, a opet veoma trendi.

Ova elegantna bluza od muslina je pravi pogodak! Blagi V izrez i diskretno naglašen struk daju posebnu čar svakom stajlingu.

#Fall #Outfits 100 Fall Outfits to Wear This 2018 Vol. 2 057

Materijal je muslin predivnog kvaliteta, za raskošan osjećaj prilikom nošenja. Karneri obavezni ove sezone, te su ovi rukavi ukrašeni upravo njima.

Women's Sexy Button Front LS Chiffon Fashion Blouse S-2XL 5 Colors – Floessence

Romantična i elegantna bluza sa blagim okovratnikom i diskretnim vertikalnim karnerima je totalni hit ove sezone. 

Style – Walk In Wonderland
Ovo je odličan komad koji će upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju dajući joj notu posebnosti. Materijal je šifon sa svilenkastom notom.

paz vega | paz vega - light brown satin blouse

Otmjena i elegantna bluza oplemenjena čipkom, širokim manžetnama i diskretnim karnerima je odličan izbor. 
Materijal je na bazi poliestera sa elastinom, tako da je veoma udobna i prijatna za nošenje. Odlično se uklapa u sve dnevne i večernje aktivnosti.

amazing black and white outfit idea: lacer top + pants + bag

Boho stil ne prestaje da osvaja i dalje modni svijet. Ova elegantna bluza u je upravo u boho stilu, kraćeg je kroja, te je idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom.

Winter Kate Multicolor Tilapia Blouse.

Dodatak volana na rukavima daje joj posebnu čar. Poslovni dan učiniće veoma prijatnim. Utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osjećaj u sopstvenoj koži.

Boho Style Perfection Blouse Plus Bag Plus Jeans

Ne propustite