ČAROBNE RIJEČI koje će privući novac u vaš dom!

Zanimljivosti
ČAROBNE RIJEČI koje će privući novac u vaš dom!
.

Tri puta vode do bogatstva: rad, vjera i sreća. Da radite i vjerujete, morate sami, a sreću dozovite magijom.

Morate da imate na umu da ništa u životu ne pada s neba i da obredi privlačenja para neće djelovati ako vi sami ne preduzmete nešta. I sreća voli vrijedne.

Ovi rituali će pozlatiti vaš trud, pomoći će vam da ostvarite poslovne planove, da naplatite ono što radite, ali neće vam na prag donijeti kovčeg izgubljenog blaga. Dobro je da vam kupatilo ili kuhinja budu u jugoističnom dijelu kuće jer u njima ima tekuće vode.

U jugoistočnom dijelu stana treba da imate vodu. Fontanu, vazu, akvarijum…

Jedan od najmoćnijih načina privlačenja novca je aktivacija zone bogatstva. Ta zona nalazi se na jugoistoku vaše kuće ili u najdaljem lijevom uglu prostorije, a aktivira se pomoću tekuće vode.

Zato u taj dio stana ili sobe stavite fontanu, akvarijum sa zlatnim ribicama, kristale, novčiće i drvo novca.

Bread n Butter

Redovno brišite prašinu

U zoni bogatstva uvijek mora da vlada red. Ne dozvolite da na obredne predmete napada prašina. Ako je vaš magijski predmet akvarijum sa zlatnim ribicama, voda u njemu uvijek mora da bude kristalno čista, a zidovi akvarijuma bez kamenca i uglancani. 

Zamislite da ste bogati

Efekat ovih materijalnih atributa biće jači ako ih dopunite verbalnim afirmacijama. Afirmacije napišite na papiriću i okačite ga u zoni bogatstva. Možete i da ih izgovarate naglas kada ste u tom dijelu stana. Međutim, da bi ovaj ritual uspio, morate živo da predstavite sebi situaciju u kojoj se ono što izgovarate već ostvarilo.

Ovo su čarobne reči:

• Bogata sam

• Moje finansije su stabilne

• Sve što radim donosi profit

• Moj imetak se uvećava

• Mogu da priuštim sebi i svojim bližnjima sve što hoću

Ne propustite