JESENJI MAKEUP: Sa ovim makeup-om ćete izgledati zavodljivo i upečatljivo!

Moda i ljepota
JESENJI MAKEUP: Sa ovim makeup-om ćete izgledati zavodljivo i upečatljivo!
.

Donosimo vam u cjelosti 4  make-up trenda za ovu jesen, koji će vam ne samo podići raspoloženje, nego ćete izgledati zavodljivo i upečatljivo.

Naglasite oči

Jedna od najbitnijih stavki, bacite naglasak na oči, tako što ćete se našminkati intenzivnim, jarkim nijansama. Preostali dio lica što diskretnije našminkajte, pošto su vam oči naglašene.

Ideas de maquillaje de San Valentín para lucir super sexy  - Mujer de 10

Crvene ili riđe sjene

Crvene sjene na kapcima su najveći make-up trend, pogotovo ako imate zelene oči. Možda se čini jako čudno ali ove jeseni se možete poigravati sa bojama, pravilo je ipak ''naglašene oči, ostalo ne''. Jarke sjene na očima iziskuju na usnama 'nude' nijanse, što izgleda mnogo prefinjenije i modernije.

Bold brow + shadow.

Naglasite usne

Ako želite da istaknete usne, pravilo je da oči minimalno našminkate ili da samo stavite ajlajner i maskaru. Što se tiče jesenskih nijansi ruževa, preporučujemo vam dobre i jako efektne prijedloge, kao što su mat crveni karmini koji su uvijek aktuelni, zatim nude smeđe nijanse od jarko smeđe do nude varijante- za koju god da se odlučite, sigurno nećete pogriješiti. 

The Things We Grew Part I: Eyebrows | Man Repeller

Burgundi ajlajner

Pored jarkih nijansi sjena, možete eksperimentisati sa ajlajnerom u burgundi nijansama, koji će vašem izgledu dati šik notu.

Ne propustite