ZBOGOM HEMOTERAPIJAMA I TABLETAMA: Naučnici pronašli SPAS OD RAKA, u našem tijelu je VEĆ GODINAMA!

Zdrav život
ZBOGOM HEMOTERAPIJAMA I TABLETAMA: Naučnici pronašli SPAS OD RAKA, u našem tijelu je VEĆ GODINAMA!
.

Naučnici sa Univerziteta Nortvest dokazali su kako naše ćelije mogu same da se unište, odnosno da imaju svojevrstan "kod za samouništenje" koje samo treba aktivirati.

POMOZITE SVOM ORGANIZMU DA IZBACI TOKSINE! Konzumiranje ovih namirnica doprinijeti će tome​

1

Naučnici su ustanovili kako je taj kod nastao još prije 800 miliona godina, kako bi ljudsku vrstu štitio od bolesti. Tada je ugrađen u ribonukleinsku kiselinu (RNK).

6

Trenutno, kada te ćelije osete da mutiraju u rak, aktiviraju "kod za samouništenje", ali često su nemoćne kod agresivnih vrsti tumora. U tom slučaju se vještački podstiču pomoću lijekova, ali to ima određene nuspojave.

2

Naučnici istražuju kako da upravljaju njima u budućnosti i usmjere ih u većem broju na uništavanje opakih bolesti. Kažu da je taj kod prisutan u svim ćelijama pa tako i u onima koje su maligne.

U slučaju da uspiju u tome, to bi moglo značiti kraj iscrpljujućih hemoterapija kojima ih se sada uništava, a imaju neugodne nuspojave.

3

"Sada znamo da u ćelijama postoji kod za samouništenje i mogli bi ga da ga pokrenemo i tako izbjegnemo hemoterapije ili intervenciju u genomima. Mogli bismo koristiti tu malu RNK, pustiti je u ćeliju tumora pa pritisnuti tipku za samouništenjem", objasnio je Markus E. Piter, stručnjak za metabolizam karcinoma i glavni autor studije koji ima viziju kako doći do toga da se kod kontroliše, odnosno da  ga aktiviramo po potrebi, piše "Kurir.rs".

4

"Kada bismo mogli da ih sintetički dupliramo, lako bismo mogli da postanemo mnogo snažniji. Cilj nam nije bio da otkrijemo novu hemijsku tvar, već slediti prirodu i upotrebljavati ono što je stvorila. Na temelju ovog istraživanja mogli bismo napraviti vještačku mikro RNK, ali mnogo snažniju u uništavanju karcinoma od one koju je priroda stvorila", rekao je ovaj stručnjak.

6

SVAKO ODSTUPANJE OD NORMALNOG IZGEDA JEZIKA, OTKRIVA NEKI ZDRAVSTVENI PROBLEM U NAŠEM ORGANIZMU! Ovo su neki od njih!

Ne propustite