Prije samo 5 godina su svi mislili da žene koje nose ovakvu obuću izgledaju JEFTINO i KIČ, a sada je to GLAVNI SINONIM za ŠIK STIL!

Moda i ljepota
Prije samo 5 godina su svi mislili da žene koje nose ovakvu obuću izgledaju JEFTINO i KIČ, a sada je to GLAVNI SINONIM za ŠIK STIL!
.

Ove godine, sezona jesen/zima na modnu scenu nam je stigla prilično diskutabilna obuća, počevši od povratka kaubojki, preko ultra modernih "ružnih patika", pa sve do "vaskrsnuća" blih čizama kakve smo nosili početkom 2000-ih.

Svi ovi trendovi nailaze na podijeljena mišljenja, dok su ih neki rado prigrlili, drugi se zgražavaju. 

Najviše polemike i diskutabilnih mišljenja izazvale su bijele čizme i čizmice koje ne možete a da ne primijetite ako obilazite šoping centre ili "visite" na Instagramu gde iskaču na svakoj drugoj fotografiji. 

Saiba mais sobre como usar bota branca, a tendência da vez que promete atualizar o look do dia com mais estilo e muita personalidade.


Naime, bijele čizme su veliki modni krik, a najaktuelnije su one u formi špic čizmica do zgloba sa blok petom ili veoma malom potpeticom, iako se nose i one naborane, koje sežu iznad koljena.

White dress with white boots and black bag.


Prema mišljenjima, mnogi smatraju da je ovo prilično hrabar potez, ali umije da se isplati, prije svega kada izaberete čizmice koje pristaju vašem temperamentu i građi, i kada ih kombinujete jednostavno i vodite računa o krojevima koje nosite uz njih.
Iako zvuči nevjerovatno, ''nova crna je bijela'', bijele čizme su ponekad i zahvalnije od crnih, jer su jako efektne i ljepše se uklapaju uz različite nijanse, a idealne su za jesenje dane.

 

Ne propustite