Top 5 frizura koje će biti apsolutni HIT za ovu jesen

Moda i ljepota
Top 5 frizura koje će biti apsolutni HIT za ovu jesen
.

Jesen je kao što smo navikli idealno doba za promene po pitanju forme i dužine kose.

Bilo da su u pitanju šiške i dramatičan rez,pažovi ili  kratke frizure ili samo želite  kvalitetaniji i drugačiji izgled kose .

 

Na sledećim fotografijama vam donosimo najaktuelnije frizure za ovo godišnje doba.

Opušteno uvijena kosa

Za razliku od tipičnih "beachy" talasa u kosi, u ovom slučaju trik je posebno uviti svaki pramen kose, odmaknuti ga od lica kako biste dobili punu strukturu i obavezno očešljajte i razbarušite talase kako biste dobili u isti mah opuštenu i stilizovanu kosu.

SEXY VOLUMINOUS HAIR. Cut/Style: Anh Co Tran • IG: @anhcotran • Appointment inquiries please call Ramirez|Tran Salon in Beverly Hills at 310.724.8167.
 
Zalizana kosa

Opet u modi i to naročito u prvi jesenjim danima. Naravno da sami možete napraviti ovaj look! Uz malo gela za kosu, češlja i laka, napravite frizuru za neke vaše glamurozne događaje.

rosie huntington whiteley


Paž frizura 

Ako ste spremne za veliki korak i želite svedeni izgled, bob ili paž frizura biće najpametnija opcija i ove jeseni, možete da je nosite na mnogo načina, bilo da je uvijena ili isfenirana uvijek dobro stoji.

32 Best Bob Hairstyles For Women 2018 2019Bob hairstyles are everything a lady can dream of. Everything you would like your hair to look like can be pulled off with a help of bob, how cool is that! #haircuts#hairstyle#haircolor


Divlje lokne

Uvijek,  u modi biće prirodno kovrdžava kosa, divlja i neobuzdana! Ukoliko želite da budete moderni ove jeseni, stilizujete je baš poput Jennifer Lopez.

Jennifer+Lopez‘+Look+sieht+aus+wie+von+der+Sonne+geküsst.

 Šiške

Ove lagane, neopterećujuće šiške biće prvi korak u promeni vašeg looka. Ključ je u ležernosti, niko nije fan proveravanja da li je svaka dlaka na svom mestu na regularnoj bazi.

Ne propustite