DOŠLA DA SE TAKMIČI U ZVEZDE GRANDA, A ONDA JE SAŠA POPOVIĆ SAOPŠTIO JEDNU STVAR: Kako je OVO MOGUĆE? (FOTO)

Show
DOŠLA DA SE TAKMIČI U ZVEZDE GRANDA, A ONDA JE SAŠA POPOVIĆ SAOPŠTIO JEDNU STVAR: Kako je OVO MOGUĆE? (FOTO)
.

U "Zvezdama Granda" desilo se nešto što je šokiralo sve članove žirija.

grand

Naime, 26-godišnja Marina Tošić izašla je na scenu i otpjevala dvije pjesme, a njeno pjevanje je bilo takvo da je čak dobar dio žirija htio da pritisne takozvani panik-taster kako bi joj oduzeli mogućnost da pjesmu otpeva do kraja.

b

Ipak, glasovi Ane Bekute i Viki Miljković omogućili su joj da izvede cijeli performans, što je izazvalo negodovanje ostatka žirija.

Potpuni šok je nastupio tek kada se svima obratio Saša Popović i otkrio detalje o ovoj kandidatkinji.

t

- Ona je već velika zvijezda u Bugarskoj. Ima nastupe, pjesme, albume, koncerte, ljudi je veoma vole - ispričao je direktor "Grand" produkcije, a zatim pitao takmičarku zbog čega se, ipak, prijavila u "Zvezde Granda".

c

- Želim da se probijem na ovom tržištu - istakla je ona, a zatim dodala da joj se ne dopadaju pjesme koje su popularne na bugarskom tržištu jer su previše kompjuterski obrađene.

Bekuta je, ipak, odustala od toga da bude mentor Tošićevoj, ali je, na iznenađenje svih, Viki pristala da u nastavku takmičenja sarađuje sa njom.

d

- Moraćeš da dolaziš iz Bugarske u Srbiju na konsultacije - poručila joj je Miljkovićeva.

a

ANA SEVIĆ SE OGLASILA EMOTIVNOM PORUKOM I DIRNULA SVE: Uz Darka je bila u teškim trenucima, a sad je OTVORILA DUŠU! (FOTO)

Ne propustite