Veliki topli šal će biti totalni hit i ove sezone: A evo nekoliko načina kako da ga nosite!

Moda i ljepota
Veliki topli šal će biti totalni hit  i ove sezone: A evo  nekoliko načina kako da ga nosite!
.

Sezona jesen/ zima  gotovo je nezamisliva bez toplog šala, a ovaj modni dodatak, osim što pruža potrebnu toplinu u hladnijim mjesecima, istovremeno daje poseban modni pečat.

Nalik proteklim sezonama, modna ponuda šalova bogata je i raznolika, stoga ćete s lakoćom pronaći model koji će u potpunosti odgovarati stilu koji osobno preferirate. 

Šalovi mgu da se nađu u različitim bojama, dezenima i oblicima, a sebi ove jesen/zima priuštite bar jedan koji će obogatiti vaš izgled tokom hladnih dana.

Liven Up Your Winter Wardobe With A Graphic Print Scarf | Le Fashion | Bloglovin’

U svijetu slavnih  najpoželjniji su postali krzneni šalovi francuske modne kuće Balenciaga s istaknutim logom brenda, a da su modeli od umjetnog krzna veliki hit sezone, potvrđuju i aktualne kolekcije high street brendova.

Reversible shearling scarf | Balenciaga 

Iako se mnogi odlučuju za jednobojne šalove, šareni primjerci odličan su izbor kojim ćete podignuti svaku kombinaciju i razbiti monotoniju, osobito kada se odlučujete za kaput standardne crne ili sive boje. Maštoviti printovi i svijetle boje na šalovima mogu učiniti čuda za naizgled tmurni zimski outfit.

Colour Block Jacquard Scarf - Long - Jo Gordon

Na raspolaganju imate mnoštvo opcija, modeli deka-šalova i šalova okovratnika iz sezone u sezonu ne silaze s polica butika i jedan su od glavnih odabira većine žena i djevojaka. Šalovi okovratnici, ili popularno zvani infinity scarf, slojevitom tipu odijevanja daju poseban pečat, a prednost ovog toplog dodatka je nedostatak završetaka.

Love everything about this look - although not adventurous enough to wear the hat, I think...Love the colors, the plaid, the layers. Would love an outfit like this for Chicago trip in December.Everyday clothes #streetstyle

 

Ne propustite