Zbog ove haljine joj se smije cijeli svijet : Čekajte da vidite donji dio ! (FOTO)

E buraz
Zbog ove haljine joj se smije cijeli svijet : Čekajte da vidite donji dio ! (FOTO)
.

Ne znamo šta je htjela da postigne, ali cijeli Tviter se sprda sa njenim modnim promašajem praveći zanimljive fotomontaže.
Lijepa pjevačica sa Barbadosa je očigledno izgubila modni kompas. Izgleda da više ne zna čime da izbezumi javnost, pa bira sve gore i gore odjevne kombinacije. 

 

Poslije dlakavih papuča koje liče na patofne, napravila je najgori modni grijeh - obula je papuče na čarape! Kao da to nije bilo dovoljno, na dodjeli nagrada "IHeartRadio" izgledala je kao vilenjak koji je krenuo na rejv.

profimedia-0225304404

Ipak, to nije ništa kada vidite ovo što je uslijedilo na "Met Glamu" kada je Rijana napravila totalni promašaj.

rijana-1

Njena ogromna haljina od žutog krzna ukrašena ručnim radom djelovala je totalno nebulozno na crvenom tepihu. Iako je Rijana prošetala kao što samo ona umije - ponosno i sa stavom, na to je malo ljudi obratilo pažnju jer su bili zabezeknuti grozotom koja je pred njima. 

aaa

Haljina je ručno rađena od strane samo jedna žena. Zato je za proces izrade bilo potrebno pune dve godine. Kada pomislimo da je neko potrošio dvije godine života kako bi stvorio nešto ovako užasno, ne bude nam dobro.

1

2

3

Rijanu su svi kritičari svrstali u čelo liste najgore obučenih, a zbog ovog prestupa vjerovatno bi trebalo tamo da ostane doživotno. Trebala je da se ugleda na njene koleginice Bijonse i Dženifer Lopez koje su bile skoro skroz gole, ali su ipak izgledale fenomenalno.

5

Ipak, korisnici društvene mreže Tviter lijepo su se zabavili, pa su napravili razne fotomontaže njene haljine koje su zapalile internet. 

8

6

4

 

Ne propustite