BILA JE U TEŠKOJ DEPRESIJI, A ONDA KRENULA U TERETANU I SVOJU ZADNJICU DOVELA DO SAVREŠENSTVA: Evo kako, svidjet će vam se savjeti!

Praktična žena
BILA JE U TEŠKOJ DEPRESIJI, A ONDA KRENULA U TERETANU I SVOJU ZADNJICU DOVELA DO SAVREŠENSTVA: Evo kako, svidjet će vam se savjeti!
.

Destini Stivens se nije rodila sa zadnjicom koja će vas natjerati da se zapitate da li gravitacija zaista postoji. Ali kad vidite kako izgleda danas, posumnjaćete u brojne zakone fizike.

Kada je prije pet godina počela da trenira, Destini Stivens (21) uopšte nije imala za cilj da preoblikuje zadnjicu. Ona je htjela da se na taj način izbori sa depresijom i anksioznošću.

Kao dijete se bavila gimnastikom i igrala odbojku, nikada nije vježbala u kontinuitetu. Na internetu je našla neke programe vežbanja i počela da radi po njima tri dana sedmično.

- Teretana je postala moje utočište i obožavala sam to. Dosta mi je mentalno pomogla - rekla je Destini.

1

Kada je završila srednju školu, planirala je da upiše stomatologiju, ali brzo je promijenila mišljenje i započela obuku za personalnog trenera.

Treninzi su postali intenzivniji, u teretani je provodila šest dana u sedmici, a sebi je postavila cilj da dobije oblu zadnjicu i "six-pack" trbušnjake.

2

Što se tiče ishrane, Destini je imala jako brz metabolizam pa je tako jela sve živo, od hleba, apste i fast-fuda, ali morala je da uvede neke promjene. Veliku zadnjicu možete da dobijete ako jedete brzu hranu, ali trbušnjake nikako.

3
Zato je brzo naučila da balansira makronutrijente (proteine, ugljene hidrate i masti) kako bi istopila salo. Nekadašnje omiljene specijalitete je zamijenila rižom i slatkim krompirom, a u ishranu je uvela i dosta piletine. Ova strategija donijela je rezultate, pa Destini danas ima savršenu zadnjicu.

5

4

Danas Destini jede četiri obroka na dan osim vikendom kada sebi dozvoli barem jedan "grešan" obrok. Naravno, najteži dio posla ostaje van kuhinje, pa tako i dalje trenira šest puta sedmično tako što četiri dana posveti zadnjici, a ostalim dijelovima tijela dva treninga sedmično.

6

7

A ovako je ona nekad izgledala:

zadnjica

DEA SA PINKA JUTROS SE POJAVILA POTPUNO DRUGAČIJA: Ljudi je nisu prepoznali, da li se vama sviđa U OVOM IZDANJU?

Ne propustite