UKOLIKO ŽELIŠ BITI MODERNA I U TRENDU, POSLUŽI SE OVIM TRIKOVIMA! 10 stvari koje trebaš imati u svom ormaru...

Moda i ljepota
UKOLIKO ŽELIŠ BITI MODERNA I U TRENDU, POSLUŽI SE OVIM TRIKOVIMA! 10 stvari koje trebaš imati u svom ormaru...
.

Ukoliko želiš biti moderna i u trendu, ovi komadi su modni favoriti koje istog trenutka trebaš poželjeti u svom ormaru...

Ako želimo biti iskrene, trebamo priznati da nas uvijek zanimaju tajne poznatih trendi djevojki koje se uspijevaju odjenuti sa takvom lakoćom.
Njihova glavna tajna je investiranje u pouzdane bezvremenske komade odjeće.
Takve modne ikone se gotovo uvijek fokusiraju na boje, materijale i printove, a potrude se pronaći i bazične ali trendi komade koji posjeduju unikatne elemente.

Bez obzira na tvoj budžet, uskoro ćeš shoppingirati kao prava trendi cura s Instagrama, a ovoga smo ti puta odlučili pomoći u tome i pronašli 10 komada koje svaka prava stajliš cura UVIJEK ima u svom ormaru. 

1. Majica s grafičkim printom
Znaš sve one Insta fotke gdje cure izgledaju tako super stajliš u najjednostavnijim trapericama i majici grafičkog printa? Da, to je look koji se uvijek isplati iskopirati! Kad poželiš malo podići cijelu kombinaciju, prebaci blejzer preko ramena i spremna si!

 coco-majica-cijela1

2. Statement naušnice
Elegantne naušnice su bezvremenski komad koji će ti uvijek biti od koristi u kolekciji. Svaka elegantna kombinacija zaslužuje biti zaokružena jednim ovakvim komadom, a upravo su to statement naušnice. 

3. Zvonolike nogavice
Ove nogavice postale su detalj koji može i najjednostavniji outfit pretvoriti u super statement look! Hlače sa zvonolikim nogavicama postale su glavni trend brojnih high-street brendova, a nosive su u svim dnevnim i večernjim prilikama. Najbolje od svega? Vizualno izdužuju figuru zbog čega ćeš ih zavoljeti na prvo nošenje!

29cd9f1c1ce7550b23ea

4. Čizme od brušene kože
Cipele ili čizme od brušene kože, uz elegantnu tanku petu, komad su koji je svake sezone modni must-have! Klasične su i bezvremenske, zbog čegga su dobra investicija u svako doba godine. Izazivamo te da pronađeš kombinaciju koja neće izgledati super stajliš sa njima...

5. Kaput boje devine dlake
Blejzer ili kaput boje devine dlake je esencijalni dio svake ženske garderobe jer je super nosiv na sve kombinacije i zato što ostavlja totalno luksuzan izgled, zar ne?

fconhg1418126422860

6. Crvena torba
Znamo da je crna klasična, ali crvena torbica će razbiti monotone kombinacije i pretvoriti naizgled "običnu" kombinaciju u onu vrijednu pažnje. 

7. Klasične traperice
Zašto? Vrlo jednostavno: jer su vječne! Pronađi par koji ti savršeno odgovara i kojem ćeš se vratiti u svim "nemam što odjenuti" situacijama. 

df382658ac1b7502f0b73831b272430b-casual-chic-style-casual-chic-outfits

8. Bijele tenisice
Bijele kožne tenisice već su nekoliko sezona favorit brojnih IT cura. Super ugodne, super elegantne, super stajliš. Ma nema šanse da već jedne nemaš u svom ormaru?! 

9. Klasična košulja
Ne moramo ti valjda puno objašnjavati, zar ne? Košulja je komad koji se uvijek smatra klasičnom elegancijom i baš nikada ne možeš pogriješiti s njome. U kombinaciji s trapericama, hlačama ili suknjom - trendseterice jako dobro znaju koja je moć dobre košulje!

1525036547-collage-photocat-83

10. Dolčevita
U hladnim mjesecima, dolčevita je komad koji ti uspješno može zamijeniti sve elegantne košulje ili topove u kojima ti je možda prehladno. Savršena je za slojevite kombinacije, ali i uz jednostavne traperice i dobar kaput.  

Ne propustite