PROBUDIO SE DARKO LAZIĆ: Ovo su njegove PRVE RIJEČI, tražio je samo NJU!

Show
PROBUDIO SE DARKO LAZIĆ: Ovo su njegove PRVE RIJEČI, tražio je samo NJU!
.

Darko Lazić probudio se iz vještačke kome, u kojoj je bio šest dana poslije nezgode i prvo je poželio da vidi vjerenicu Marinu, ekskluzivno saznaje Kurir.

"Darko je mumlao je kada se prvi put probudio. Tada ljekari nisu mogli da ga razumiju šta želi da kaže, pa su ga ostavili da se još malo odmori. Poslije je bio je svjestan i tražio je da mu dovedu vjerenicu" - priča za "Kurir" dobro obaviješten izvor.

Podsjetimo, u "Grandovom" studiju u Košutnjaku snimala se nova emisija "Zvezde Granda Specijal", u kojoj su gostovale i pjevačice Viki Miljković i Snežana Đurišić. One, kao i domaćin ovog šoua Saša Popović, ističu da su uz Darka Lazića, koji je doživio nezgodu 23. utorka.

darko4

"Mi sa ovog mjesta se svi molimo za njega i želim jako brz oporavak. Darko je dečko koji ima dušu" - započeo je Saša Popović, piše portal "Telegraf.rs".

sasa

"Sale, niko ne može da pjeva tako i da ima takvu emociju" - prokomentarisala je Viki Miljković.

viki1

"Ja se sjećam kada smo pjevali duet u "Zvezdama Granda" i želim mu zaista brz oporavak" - rekla je Snežana Đurišić.

snezana3

"Pošto je Darko izašao iz kome i sada se oporavlja, ja ću se potruditi da Darku u nedelju puste ovu emisiju (emisiju "Zvezde Granda Specijal") i da vidiš ovu energiju koju ti šaljemo iz studija" - rekao je Saša Popović.

Roditelji Darka Lazića sa pjevačevom djevojkom Marinom i danas su stigli u KBC Zemun kako bi vidjeli sina, a za medije su i majka i otac dali izjave i, konačno, sa blagim osmijehom na licu.

142019-darko-lazic-foto-masanori-josida-alo01-alo-2f25-1000x1000

"Mnogo je lakše sada. Ide na bolje... Pravimo žurku kad on izađe" - rekao je Darkov otac.

"Lakše nam je sada, mnogo je bolje. Ne mogu da se posvetim unukici koliko treba, ali kad sam kod kuće sa njom sam" , rekla je Darkova majka Branka za "Telegraf.rs".

darko

NINO JE IMAO 3 BRAKA, A OVAKO IZGLEDA NJEGOVA PRVA LJUBAV: S njom je snimio duet, a evo ZAŠTO SU SE RAZVELI!

 

 

Ne propustite