ZNALA SAM DA SAM TRUDNA PRIJE NEGO ŠTO SAM URADILA TEST: Shvatila sam zbog ovog NEOBIČNOG ZNAKA

Zanimljivosti
ZNALA SAM DA SAM TRUDNA PRIJE NEGO ŠTO SAM URADILA TEST: Shvatila sam zbog ovog NEOBIČNOG ZNAKA
.

Mame otkrivaju na koji način su shvatile da će dobiti bebu.

Znala sam da sam u drugom stanju i prije nego što sam uradila test! 

trudna

Neobična želja za određenom vrstom hrane, promjene u raspoloženju, problemi s kožom, kratkotrajne vrtoglavice – sve su to znakovi koji mogu da ukažu na trudnoću.

trudna

Čim sam ušla u radnju jedno jutro odmah sam počela da razmišljam o tome šta ću da uzmem za grickanje. Moju omiljenu čokoladicu kao i obično? Ne. Bademe? Ne. Hmmm, masline? Da!

trudna

Kada sam krenula prema polici s maslinama, pomislila sam: "Kladim se da sam trudna." Iako volim masline i mogu da ih jedem svaki dan, obično mi se ne jedu na početku dana – osim kad sam bila trudna sa svojim sinom. Stvar je bila u tome da je bilo prerano da radim test na trudnoću. Držala sam tu malu tajnu za sebe do kraja nedelje, kad sam napravila test koji je potvrdio da sam trudna.  Marina

trudnaaaa

Znala sam da sam trudna kada sam bila u radnji sa svojim jednogodišnjim djetetom i odjednom mi se toliko zavrtjelo i postalo vruće da sam morala da legnem i ispružim se na podu kako se ne bih onesvijestila i pala na pod.

trudna1

Na sreću, moj mališan se nije uplašio jer je mislio da se mama igra! Odmah sam kupila test za trudnoću koji je bio pozitivan. Kristina

NARUČILA JE OVU HALJINU: Kad joj je došla brzom poštom UHVATILA SE ZA GLAVU, ŠTA JE OVO LJUDI?

Ne propustite