MILION LAJKOVA ZA DVA SATA: Jennifer Lopez se slikala u bikiniju i muškarce bacila u TRANS! (FOTO)

Moda i ljepota
MILION LAJKOVA ZA DVA SATA: Jennifer Lopez se slikala u bikiniju i muškarce bacila u TRANS! (FOTO)
.

Dženifer Lopez (49) ponovo je privukla pažnju novom provokativnom fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama. Na njoj Džej Lo pozira u bikiniju, pri čemu do izražaja dolaze njene obline.

Samo za 2 sata, ova fotografija prikupila više od milion lajkova. Kao što se može primijetiti, Lopezova se uhvatila za donji dio bikinija i podigla ga naviše, što je muškarce bacilo u trans.

Evo fotografije:

jlo

Nedavno je latino diva u društvu svog partnera Aleksa Rodrigeza prije nekoliko večeri izašla u restoran na Beverli Hilsu. 

dzenifer1

Za tu priliku odabrala je nešto opušteniji stajling. 

Svi su gledali u njene problematične pantalone koje bolje da je ostavila u ormaru. 

dzenifer2

Ona je široki džemper s velikim V-izrezom kombinovala uz vrećaste harem pantalone sa spuštenim turom koje su veoma udobne, ali ponekad baš i ne laskaju figuri.

Kritičari su odmah primijetili da su pantalone vizuelno značajno skratile Dženiferine noge i čitav utisak učinile nezgrapnim. Ovaj model je jako problematičan naročito za niže dame, kao što je Dženifer, i zato je bolje da ga izbegavaju naročito uz ravnu obuću.

dzenifer3

Dženifer je kombinaciju upotpunila belim patikama ukrašenima šljokičastim detaljem i crnom torbom, a nisu izostale ni velike naušnice, zaštitni znak 49-godišnje dive.

Podsjećemo vas na još jednu odjevnu kombinaciju kojom je zapalila društvene mreže. 

Slavna pjevačica i glumica Jennifer iako je ima već 49 godina, mnoge, puno mlađe žene mogu joj pozavidjeti na izgledu.

jennifer1

jennifer2

Svojim kombinacijama je uvijek oduševljavala, a sada je ponovno zamutila muške umove kada je  snimljena u New Yorku, u nadasve zanimljivom outfitu koji nije uključivao hlače.

jennifer4

jennifer-lopez-in-jeans-boots-03-662x993

Oversized bijelu Versace košulju Jennifer je ukombinirala s čizmama koje su privukle najviše pažnje jer su neodoljivo podsjećale na hlače kojih nije bilo.

jenifer

10 fotografija na kojima nije odmah jasno ko je majka, a ko kćerka

Ne propustite