NEVJEROVATAN KIKS! Rukometaši Crne Gore se sinoć obrukali u utakmici kvalifikacija za EP!

EP za rukometaše
NEVJEROVATAN KIKS! Rukometaši Crne Gore se sinoć obrukali u utakmici kvalifikacija za EP!
.

Rukometaši Crne Gore sinoć su u utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo na domaćem terenu dočekali reprezentaciju Farskih Ostrva i napravili veliki kiks već na početku kvalifikacija.

Očekivalo se da će domaćin imati lakši trening pred puno težu utakmicu sa Ukrajinom, ali nije sve išlo po planu. Gosti su na poluvremenu vodili sa 15:10 i Crnogorcima se upalilo crveno svjetlo pa su u drugom poluvremenu krenuli puno ozbiljnije i već za 13 minuta preokrenuli rezultat na 19:18.

crna2

Kada su na tri i po minute domaći došli do 24:21 činilo se da je sve riješeno i da će Crna Gora upisati pobjedu.

Međutim gosti dolaze do 24:23 i onda dolazi ključan moment kada Vujović promašuje zicer a gosti iz kontre dolaze do 24:24 i velikog iznenađenja.

crna8

Selektor Zoran Roganović preuzeo je odgovornost za kiks svoje ekipe:

"Svi smo očekivali pobjedu, ali bilo je kako je bilo. Odigrali smo jako loše u prvom poluvremenu, možda smo i malo potcijenili protivnika... Smatram da je to najviše moja greška i da igračima ne treba ništa zamjeriti. Ja sam novi u ovom poslu, vidio sam mnogo stvari koje bi trebalo da popravim... ", rekao je Roganović.

Roganović je priznao da je pogriješio u pripremi meča.

"Na trenizima smo drugačije radili, možda je naš fokus bio na Ukrajini, što meni, kao mladom treneru, nije smjelo da se dogodi", dodao je Roganović.

Crnogorske rukometaše u nedjelju očekuje gostovanje Ukrajini.

crna6

crna4

crna

crna3

crna5

Ne propustite