NARUČIO JE DVIJE ČAŠE VODE I KONOBARICI OSTAVIO OGROMAN BAKŠIŠ: Kad je čula ko je častio, NIJE MOGLA SEBI DOĆI!

Zanimljivosti
NARUČIO JE DVIJE ČAŠE VODE I KONOBARICI OSTAVIO OGROMAN BAKŠIŠ: Kad je čula ko je častio, NIJE MOGLA SEBI DOĆI!
.

Studentica koja uz fakultet radi kao konobarica, nije mogla da dođe sebi kad je videla koliki bakšiš joj je ostavio gost koji je naručio samo dvije čaše vode.

Alaina Custer iz Sjeverne Karoline šokirala se kad joj je gost uz poruku "Hvala ti na finoj vodi" ostavio čak 10 hiljada dolara.

djevojka

"Nisam mogla da vjerujem da je novac pravi. Ruke su mi se previše tresle da počnem da brojim, a bilo je i previše novčanica", rekla je Alaina.

Ispostavilo se da je muškarac koji joj je ostavio novac u stvari velika Youtube zvijezda Jimmy Donaldson, poznatiji pod umjetničkim imenom Mr Beast. Nakon što je napustio objekat, dva druga gosta su ostala s namjerom da snime konobaričinu reakciju koju će objaviti na njegovom Youtube kanalu koji prati gotovo devet miliona ljudi.

mr-beast4

Jimmy se ubrzo vratio i objasnio zatečenoj konobarici o čemu se radi, a ona je oduševljeno izgrlila njega i njegovu ekipu.

mr-beast

Alaina je zadržala dio novca, ali je insistirala da ostatak podijeli sa svojim kolegama.

mr-beast2

"Ovaj je novac pravi blagoslov. Većina mojih kolega su siromašni studenti i ovaj će nam poklon mnogo pomoći", zaključila je ona.

mr-beast1

Azija je za nas drugi svijet: Ovi izumi su dokaz toga, BROJ 8 ĆE VAS ZAPREPASTITI!

 

Ne propustite