MUŽ I NJEGOVA LJUBAVNICA SU ME ZVALI "DEBELOM KRAVOM": Imala je 117 kilograma, sada je BOMBA i svi se okreću za njom (FOTO)

Zanimljivosti
MUŽ I NJEGOVA LJUBAVNICA SU ME ZVALI "DEBELOM KRAVOM": Imala je 117 kilograma, sada je BOMBA i svi se okreću za njom (FOTO)
.

Betsi Ajala (34) iz Teksasa imala je 117 kilograma kada je rodila kćerku Izabelu. Međutim, tad je pronašla poruke njenog muža sa ljubavnicom, u kojoj ju je nazivao "debelom kravom".

d2

Zbog toga je odlučila da smrša i počela je da trenira sa sestrom. Prestala je jesti grickalice, a u teretanu je išla šest puta sedmično.


– Tada nisam znala šta bih sama sa sobom. Imala sam više od 100 kilograma, šestomjesečno dijete, a sve za šta sam radila je nestalo. Sve vrijeme sam se molila da mi se život promijeni i moje molitve su uslišene, možda ne onako kako sam se nadala, ali dobila sam drugu priliku i zahvalna sam na tome. To je sve promijenilo u mom životu.


– Htjela sam da se promijenim zbog sebe same i zbog kćerke. Htjela sam da joj pružim pravi primjer.

Bizarni izumi koje možete kupiti u marketima : Kada vidite broj #2 neće vam biti dobro

r

- Skoro cijelog života muku sam mučila sa viškom težine. Uvijek sam bila bucmasta. Nisam se bavila sportom ni fizičkom aktivnošću jer sam bila gojazna. U školi su me zadirkivali zbog toga. Mislim da je za mene hrana predstavljala samoliječenje. Bila sam anksiozna – priča Betsi.


Betsi je rekla kako je nakon razvoda ipak ostala u dobrim odnosima sa bivšim mužem, te da je ono što je on uradio bilo njegovo djelo, a ne njeno.

r1

RAZGOLITILE SE PA POKAZALE VIŠE NEGO ŠTO TREBA : Zavrtjet će vam se u glavi kada vidite broj #5

Ne propustite