BOŽO IZ SRBIJE PREŽIVIO DVA RAKA I SAD JE ZDRAV KAO DREN: Ljekari mu nisu davali šanse, A ONDA JE POČEO PITI OVAJ LIJEK (RECEPT)

Zdrav život
BOŽO IZ SRBIJE PREŽIVIO DVA RAKA I SAD JE ZDRAV KAO DREN: Ljekari mu nisu davali šanse, A ONDA JE POČEO PITI OVAJ LIJEK (RECEPT)
.

Božo Kojović (62) iz sela Gorice u Vraneškoj dolini skoro 10 godina borio se sa rakom, prvo na grlu, a onda i na plućima, ali sada Božo konačno može da odahne.

1

SPASILA MI JE ŽIVOT: Ova biljka uništava ćelije raka U KORIJENU, ali to nije niko htio da vam kaže​

Božo je za "Vijesti online" ispričao kako je izgledala njegova borba za život.

2

 - Bio sam totalno iznemogao, izmršavio. Danima su u mojoj kući znali da budu doktori", kazao je Božo na početku.

3

Iako su mu doktori davali male šanse da preživi, on se nije predavao.

4

Počeo je tražiti informacije o bolesti koju ima, o načinu liječenje, informišući se i o alternativnoj medicini.

Sve smo radili da mu olakšamo bolest, da mu pomognemo. Šta sam god čula, spremala sam, kaže njegova supruga Bosiljka.

Čim je saznao da ima tu bolest, Božo se odrekao cigareta i alkohola, a vodu za piće zamijenio je surutkom i čajevima. Uz propisane lijekove, koristio je mlade cvjetove od jele, i med od maslačka. Recept za lek od kojeg se Božo oporavio i počeo da radi nije tajna.

5

Korjen od maslačka se iščupa. Maslačka ima pored svake kuće, samo treba paziti kad se čupa da se čitav korjen iščupa, da iz njega ne istoče ljekoviti sokovi. Na četiri litra vode stavim šaku korjena, to se zagrije do ključanja, minut samo. Ostavi se da odstoji desetak minuta i procijedi. Po jednu kašiku meda u to i pije se ", otkriva Bosiljka za "Vijesti online".

6

DJEVOJA JE NAMAZALA SIRĆE PO BUTINAMA I OTIŠLA DA SPAVA: Ujutro kad se pogledala u ogledalo ZAPLAKALA JE KAO MALO DIJETE OD SREĆE!

Ne propustite