"Ne stidim se svoje majke Ibrime" MAJKU SEKE ALEKSIĆ JE MALO KO VIDIO: Evo kako ona izgleda

Show
"Ne stidim se svoje majke Ibrime" MAJKU  SEKE ALEKSIĆ JE MALO KO VIDIO: Evo kako ona izgleda
.

Pjevačica Seka Aleksić je na svom Instagram profilu prošle godine objavila fotografiju svoje majke Ibrime, koja se veoma rijetko pojavljuje u javnosti.

 
 s3

Uz komentar: "Nanino pilence", Seka je postavila sliku svoje majke Ibrime koja u naručju nosi unuka Jakova, a ova slika je raznježila brojne fanove Aleksićeve.

ss

Kako je bio sladak mali Jakov kao beba, da djeca brzo rastu.

s

Podsjetimo, pjevačicu su prozivali zbog imena, ali nije ni ona ostala dužna:

Poslije dužeg vremena Seka se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Twitter i onima koji je zovu "Zuhra". Pjevačica je istakla da se ne stidi svog porijekla

s4

BILA JE ŠABANOVA LJUBAVNICA: Imala je kosu do poda i tetovažu s njegovim imenom, a EVO KAKO IZGLEDA DANAS!

Folk pjevačica Svetlana Seka Aleksić je bijesna! Poslije dužeg vremena Seka se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Twitter i onima koji je zovu "Zuhra". Pjevačica je istakla da se ne stidi svog porijekla, a posebno ne svoje majke.

s

- Oprostite svi divni ljudi na Twitteru što ću se na prostački način obratiti "nekim jadnicima" ovdje...Moram im objasniti gdje im je mesto. Dakle, svim hejterima koji mi pišu ovdje i izmišljaju da se zovem Zuhra, a ne Svetlana poručujem da su jadni, bedni i da mi ih je iskreno žao! - napisala je Seka na svom profilu.

s5

OVO SAMO BRENA MOŽE: SPEKTAKL KAKAV SE JOŠ NIJE VIDIO, a prije nego što je započela ovaj dvodnevni šou EVO ŠTA JE URADILA

Ne propustite