ISPLIVALA ISTINA O DARKU LAZIĆU, ANA NE VJERUJE ŠTA SE DOGAĐA: Mislili smo da pliva u parama, A SADA SU SE ONI JAVILI!

Show
ISPLIVALA ISTINA O DARKU LAZIĆU, ANA NE VJERUJE ŠTA SE DOGAĐA: Mislili smo da pliva u parama, A SADA SU SE ONI JAVILI!
.

Darko Lazić jedan je od najtraženijih pjevača na ovim prostorima, ali prema pisanju "Informera", pjevač duguje ogroman novac zelenašima i naredne dvije godine radit će samo za njih.

ON JOJ JE NAPRAVIO DIJETE: Kćerka Zorice Brunclik trudna, A OTAC JE OVAJ PJEVAČ IZ GRANDA! (FOTO)​

Naime, Darko je od zelenaša pozajmio čak 400.000 eura, a da bi im isplatio ovu sumu, oni mu zakazuju sve svirke i svu zaradu uzimaju za sebe.

dk1k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0rjn01eqv8vzwrhmtlmowzlzdq4zwnkytu2ntyyyzlmodc0ywq5ogeucg5nkzmczqjcaighmae

- Nikome nije jasno zašto je Darko morao da pozajmi toliki novac, jer je godinama unazad jedan od najplaćenijih pjevača. Njegova bivša žena Ana se šokirala kada je čula da je Lazić uzeo čak 400.000 eura, jer joj tokom braka nikada nije pomenuo da ima finansijske probleme - kaže izvor za ovaj list i dodaje:

61461896-darko-lazic

- Kamataši mu neće oprostiti ni cent, čak će dobro profitirati na njemu. Pozajmili su mu 400.000 eura, ali će kroz njegove svirke vratiti skoro duplo više, jer on naredne dvije godine mora da radi za njih kad god ga pozovu - kaže dalje izvor.

darkolazic050220180016-620x350

- On odrađuje nastupe koje mu ugovori njegov menadžer i te pare idu njemu. Međutim, uvijek mora da bude na raspolaganju ljudima od kojih je pozajmio novac. Kada ga pozovu, bez pogovora mora da pristane da ide da pjeva. Prate ga na nastupima i čekaju ga dok ne odradi posao - završava izvor.

lazic

SRBI U PANICI, ŠTA JE OVO IZA ANE? Ona ne reaguje, a UŽASNA spodoba joj za vratom! (FOTO)

Sa druge strane, Ana Sević uživa sa novim izabranikom.

Popularna pjevačica i voditeljica Ana Sević početkom ove godine stavila je tačku na brak s kolegom, pjevačem, Darkom Lazićem, a njihov razvod ispratio je niz skandala.

ana1

ana2

ana3

Sević je sada progovorila o burnom periodu koji ju je zadesio te mogućem stajanju na “ludi kamen” s novim izabranikom Danielom Nedeljkovićem.

ana

ana5

ana4

ana6

ana7

Ana nije željela komentirati je li našla svog muškarca za sva vremena.

ana8

ana9

NIKADA VIĐENO U SRBIJI, KARLEUŠA SE OVAKVA POJAVILA U JAVNOSTI I SVE ZGROZILA: "Sirotinjo, gledaj i plači"

ana10

– Ne mogu to da odgovorim. On je navikao da me čeka, žene su te kojima uvijek treba minut više. Teško da će kleknuti, ali šta bi bilo, kad bi bilo – rekla je Sević, piše Story, i priznala da li je lako praviti velike promjene u životu:

ana11

ana12

ana13

ana14

– Naravno da nije, ali čovjek mora gledati naprijed, da se ne osvrće na prošlost i ružne stvari. Treba ostaviti sve iza sebe.

ana15

KAD SU VIDJELI ŠTA RADI POČELI SU VRIŠTATI: Lepa Brena je ušla u studio, A ONDA URADILA NEZAMISLIVO (VIDEO)​

Ne propustite