TRUDNA KĆERKA ZORICE BRUNCLIK: Kemiš ne krije radost, a EVO ŠTA O TOME KAŽE PJEVAČICA!

Show
TRUDNA KĆERKA ZORICE BRUNCLIK: Kemiš ne krije radost, a EVO ŠTA O TOME KAŽE PJEVAČICA!
.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš čekaju prvo zajedničko unuče! Njihova kćerka Zlata Aranđelović (28) i zvijezda "Granda" Miloš Vujanović (26) sljedeće godine postat će roditelji, ekskluzivno saznaje Kurir.

zoricaaaa

Stilistkinja je tako ispunila želju svojih roditelja. Nakon što je Zorica nedavno pričala kako današnje djevojke odlažu udaju i proširenje porodice i dodala da je njena kćerka jedna od najpoželjnijih udavača u Srbiji, čula je radosnu vijest. Zlata će uskoro stati na ludi kamen sa Milošem, sa kojim će se sljedeće godine ostvariti u ulozi roditelja.

zorica11

"Kurir" je kontaktirao Kemiša koji je potvrdio vijest.

"Tačno je. Kako ste saznali? (smijeh) Šta da vam kažem, osim da smo Zorica i ja bili presretni kada smo to čuli. Sljedeće godine postajemo baka i deka i radujemo se tome. To je najljepša vijest koju nam je kćerka ove godine donijela. Što se tiče svadbe, to je na Zlati i Milošu, valjda će biti uskoro. Mi se u to ne miješamo. Samo neka su živi i zdravi i neka je naše unuče dobro. To jeste naše prvo zajedničko unuče, ali nama to nije bitno, mi sve unučiće gledamo kao zajedničke", rekao je raspoloženi Kemiš, a Zorica je za "Kurir" otkrila kako su saznali radosnu vijest.

zlata2

"Bili smo u Majamiju prije mjesec dana i pošto je Zlatina želja bila da pliva sa delfinima, mi smo je odveli na taj šou. Nakon toga, svi zajedno porodično smo otišli na ručak i ona nam je izvadila kutiju sa cuclom. Prvo smo se Kemiš i ja blijedo gledali, a Zlata je bila kao bulka. Kada smo shvatili o čemu je riječ, bili smo presretni", rekla nam je pjevačica.

zorica

Podsjetimo, drugoplasirani takmičar "Zvezda Granda" iz 2013/14. godine i Zlata upoznali su se još prije nekoliko godina, dok je Zorica bila dio žirija ovog takmičenja, a u vezu su stupili krajem prošle godine.

zlata

I dalje je to PROGANJA: Lepa Brena otkrila zbog čega se u životu kaje i za šta JE GRIZE SAVJEST!

 

Ne propustite