PRED KAMERAMA SU UVIJEK NASMIJANI, A SAD SU KOMŠIJE OTKRILE ISTINU: Evo šta Aleksandra radi Filipu! (FOTO)

Show
PRED KAMERAMA SU UVIJEK NASMIJANI, A SAD SU KOMŠIJE OTKRILE ISTINU: Evo šta Aleksandra radi Filipu! (FOTO)
.

Aleksandra Prijović nalazi se u petom mjesecu trudnoće, a nedavno je objavila kako odlazi na trudničko bolovanje jer joj je doktor savjetovao kako treba da odmara.

Pjevačica već četiri godine živi u stanu od 100 kvadrata u Voždovcu, a njoj se u tom stanu prije dvije godine pridružio i Filip Živojinović.

SINOĆ SE CIJELA SRBIJA PITALA KO JE MISTERIOZNA DJEVOJKA NA RTS-U: Sigurno je niste prepoznali,a jedna je od NAJLJEPŠIH U REGIONU (FOTO)

filip

"Srela sam Aleksandru i pitala je kada će beba da dođe na svijet. Ona se smijala sva ozarena i rekla da je sada u petom mesecu trudnoće i da porođaj očekuje kada ogrije sunce, poslije zime. Rekla je da je sve u redu i da se super osjeća", rekla je jedna komšinica za "Kurir.rs".

Prodavačica u najbližem marketu, preko puta zgrade, otkriva da je Aleksandra izuzetno nježna prema Filipu i da mu stalno kupuje čokoladno jaje.

aleksandra-i-filip

"Aleksandra je ista kao kada se doselila, a sada bi i te kako imala razloga da bude uobražena. Mnogo je mlada sa samo 23 godine je postigla što neko neće za cijeli život. Cijenjena je, voljena, popularna i bogata. Svakome se javi i pokloni pažnju i slučajnom prolazniku koji joj se obrati. Nije uobražena, nosi pune kese namirnica sama"ispričala je prodavačica Slađana i dodala da se Prija i Filip sve vrijeme ljube i grle.

xl-43999-aleksandra-prijovic

"Ona ga stalno zapitkuje: Ljubavi, hoćeš li ovo ili ono, hajde uzmi, ti to voliš. A ona voli da jede neke rol-viršle, koje sama peče kod kuće pa ih često kupuje.

U zgradi ima perionica veša i često je posjećuju.

aleksandra-prijovic-i-filip-zivojinovic

"Mislim da Aleksandra i Filip vrlo malo stvari peru i peglaju sami. Oni su tu stalno i evo čeka ih puno mirišljavih svježe opranih stvaru da ih preuzmu.Nisu naporni ni zahtjevni i ništa im ne zasmeta kako smo uradili. Sada već imamo prijateljske odnose. Zamole me ako nešto hitno treba da se opere i opeglam neku stvarm a kada prođe Nova godina donese i po 20 haljina u kojima je nastupala. U posljednje vreme je mnogo galantna i daje nam super bakšiš", otkrila je Rada.

Prija i Filip vjenčali su se pred 900 zvanica, a samo vjenčanje, za čiju organizaciju je bio zadužen Slobodan Živojinović, koštalo je 400.000 eura.

Prisjetimo se kako je to izgledalo:

1

2

3

4

5

6

7

89

10

11

1213

14

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite