Odlični izumi koji će vas odvesti u budućnost, broj 5 ćete odmah poželjeti za sebe

Zanimljivosti
Odlični izumi koji će vas odvesti u budućnost, broj 5 ćete odmah poželjeti za sebe
.

Naučnici nas nikada ne prestaju oduševljavati izumima koji zadivljuju i izazivaju želju da ih imaju.

Pogledajte 16 genijalnih inovacija koje su već u trgovinama ili će uskoro biti na raspolaganju.

16. Lampa

 

1

Flyte je bežična žarulja koja pluta u zraku iznad male drvene podloge u kojoj su ugrađeni magneti. Ova lampa već je aktivno korištena jer zauzima iznenađujuće malo energije: ako je uključeno 6 sati na dan, lampa može raditi do 22 godine.

15. "Smart" džep s ugrađenim grijačem

 

2

Flexwarm jakna ima posebne grijaće ugrađene u leđa, prsima i zapešća. Pomoću posebnih senzora možete podesiti izlaz topline u skladu s vašim željama. Koristno otkriće koje će poštovati ne samo aktivni sportski obožavatelji.

14. Sterilizator površine

 

3

Uređaj Sanitizing Wand uređaja koristi UV zrake kako bi uništio do 99% štetnih bakterija i mikroorganizama iz bilo koje čvrste neporozne površine. Čini se da je san svih domaćica postigao: sada će kuhinja sjati čistoćom.

 

13. 3-Sided Flip telefon

 

4

Tri međusobno povezana zaslona u jednom mobitelu mogu raditi u različitim načinima rada, čak i ako upotrebljavate različite aplikacije istovremeno. Tipkovnica se nalazi na stražnjoj strani jednog od sklopivih elemenata. Napredni korisnici nadaju se da će se produkcija projekta pokrenuti što je prije moguće.

12. Pilot Wireless Translators za slušalice

 

5

Čim umetnete ove sitne slušalice u uši, počinje automatsko prevođenje na jezik koji je odabran u postavkama. I sve to bez povezivanja s Webom. Danas vam putevi postaju još lakši i zanimljivi.

11. 2-u-1: valjci i skateboard

 

6

Za razliku od uobičajenih klizaljki, Sidewinding Circular Skates vam omogućuju slobodno upravljanje nogama i okretanje. Skejtbord ima 2 kotača promjera 25 cm (9.8 inča) i udobne platforme za noge. Ne samo tinejdžeri koji će biti zadovoljni ovim izumom. Već postoji!


10. Solarni punjač

 

7

Port je kompaktna prijenosna baterija koja napaja vaš telefon pomoću solarne energije. Sve što trebate učiniti jest pričvrstiti ga na bilo koji prozor u kući, automobilu ili ravnini s posebnom usisnom košaricom. Možete provjeriti koliko je prikladno.

9. Aqua treadmill

 

8

Water Walker & Spa izgleda kao ogromna kadica i ima pokretnu površinu na dnu za hodanje ili trčanje. To je savršen stroj za one koji se oporavljaju od ozljede jer smanjuje količinu pritiska na tijelo tijekom kardio. Pomaže u jačanju mišića i spali višak masnoća kroz aerobne vježbe. Water Walker također funkcionira kao nevjerojatna spa kupka, tako da se možete opustiti nakon vježbanja.

8. Mobitel i Bluetooth slušalice na jednom uređaju

 

9

Konačno, netko je uspio kombinirati Bluetooth slušalice i mobitel u jednom uređaju. Kada stisnete telefon sa strane, slušalice koje treba umetnuti u uho izlaze iz sredine. Šteta što je projekt nazvan Kambala još uvijek je u fazi ideje.

7. Skener koji određuje sastav hrane

 

10

TellSpec je izumio i pušten za one koji žele brzo i precizno poznavati sastav jela. Skenira proizvode, a zatim šalje popis sastojaka i informacija o nutritivnoj vrijednosti na posebnu telefonsku aplikaciju. Sada se ne morate brinuti o sigurnosti proizvoda koje jedete.


6. Nevjerovatno fleksibilni smartphone

 

11

Portal je super fleksibilan smartphone koji se ne boji pada i može se uroniti u vodu do dubine od 10 metara (32.8 '). Istodobno, lako se pretvara u gadget koji je pričvršćen za zglob i može djelovati kao fitnes tracker i pametan sat. Proizvođači obećavaju da će u bliskoj budućnosti otpustiti uređaj.

5. Portable Copy & Paste Tool

 

12

Kopiranje i lijepljenje omogućuje skeniranje i ispis slika bilo gdje i na bilo čemu. Jednostavno pritisnite gumb i skenirate objekt, a zatim se slika može prenijeti na bilo koju površinu pomoću tinte. Trenutačno to je samo koncept, ali kad se ovaj uređaj pusti, bit će dugo da ga kupi.

4. Mobitel s vremenskom prognozom

 

13

Prozor Telefon može jasno i realno prikazati vrijeme: jednostavno mijenja izgled ekrana. Sada samo trebamo pričekati da se koncept implementira.


3. Elektronička senzorna olovka

 

14

Koristeći Phree olovku, možete zapisati bilo što bilo gdje. To stvarno funkcionira: svi simboli napisani na bilo kojoj površini bit će digitalizirani i poslani na smartphone ili računalo. To je neophodna stvar ako trebate nešto napisati hitno i nemate ni telefon niti papir pri ruci.

2. MIITO - Čaša budućnosti

15

16

OVO SE RIJETKO VIĐA: Kažu da je najzgodnija Ruskinja na svijetu, čekajte dok vidite donji dio slike

MIITO je nevjerojatan uređaj koji vam omogućuje zagrijavanje bilo koje tekućine koju želite izravno u šalicu, zdjeli ili bilo kojem drugom brodu. Zagrijavate točno količinu tekućine koja vam je potrebna.

1. prijenosni toster

 

17

Postoji zapravo koncept noža koji se može zagrijati dovoljno da pržite krišku kruha. Možete uzeti ovaj gadget koji štedi vrijeme i lako se čisti, a ne troši ton na tost u hotelima. Bilo bi jako cool ako bi izgledalo poput ovog svjetlosnog svjetla iz Vodiča za autostopere u galaksiji, ali stvarnost je nešto dosadnija.

18

SMIJE joj se CIJELI INTERNET zbog ove fotke : Sve će vam biti jasno kada vidite na čemu LEŽI ova djevojka !

Ne propustite