VIŠE VAM NIKO NEĆE GOVORITI DA STE DEBELE I RUŽNE: Trikovi za savršeno poziranje za djevojke s oblinama

Moda i ljepota
VIŠE VAM NIKO NEĆE GOVORITI DA STE DEBELE I RUŽNE: Trikovi za savršeno poziranje za djevojke s oblinama
.

Ponekad je gotovo nemoguće da obična žena izgleda jednako dobro kao one djevojke na časopisima. Međutim, uopće nije istina. Bez obzira na vrstu tijela, svaka žena može izgledati prekrasno na fotografiji ako zna nekoliko jednostavnih trikova.

Mi će mo vam reći 11 trikova koji mogu učiniti bilo koju ženu da izgleda zapanjujući u svakoj fotografiji.

1. Da vam ruke izgledaju tanje.

n

Da bi ruke bile manje na fotografiji, ne držite ih previše čvrsto na svoje tijelo. Skrenite bočno prema kameri i stavite jednu ruku na bokove kako biste stvorili prazninu između ruke i tijela. Ova jednostavna pozicija će vaše ruke izgledati tanke i graciozne.

2. Stajati s razmaknutim nogama

n1

Jaz između bedara ukazuje na uravnotežen oblik tijela i vitke noge. Da biste to postigli na fotografiji, pokušajte ostati na svojim nožnim prstima i pomaknite utor unatrag.

3. Postupajte s dvostrukom bradom.

n2

Bez obzira na tip tijela, svaka djevojka može imati dvostruku bradu na fotografiji. Problem obično drži glavu u pogrešnom položaju. Ako vam se ne sviđa vidjeti drugu brada, malo pomaknite glavu i stavite jezik na nepce.

4. Dobiti veće kukove i manji struk.

n3

Tako je lako napraviti glatku krivulju s tijelom kada imate savršenu figuru. Premjestite kukove malo bočno prema kameri i stavite ruku na struk. Ova jednostavna poza učinit će vaše bokove veće i vašem struku tanji.

5. Sakrij leđa kože role.

n4

Ovi trendovi su toliko UŽASNI da bi ih trebalo zabraniti zakonom: KADA VIDITE BROJ 5 BIT ĆE VAM MUKA!

Pozadina s izgledom preko ramena može stvoriti nepromišljene leđa kože koje kvari cijelu sliku. Ne brinite! Lako ih je sakriti. Vi samo trebate znati sljedeći trik: gurnite naprijed ramena koja stoji bliže kameri.

6. Sakrij trbušne šlaufe.

n5

Ako morate sjediti okrenut prema fotoaparatu da biste snimili fotografiju, trbuščić možda ne izgleda točno onako kako to želiš. Ova poza nije tako velika jer izlaže nepoželjne izbočine u vašem središnjem dijelu. Kako biste postigli elegantniji i tanki položaj, sjednite na stranu u nagnutom položaju s nogama ravno. Ako je to ispravno učinjeno, ova poza će promijeniti način na koji gledate na fotografijama.


7. Sjednite s leđa ravno.

n6

8. Premjesti svoje tijelo naprijed malo.

n7

Kad fotografirate, nemojte se naslanjati. Na taj način izgledate šire, stvorite drugu bradu, a vrat izgleda kraći. Nagnite glavu i pomaknite svoje tijelo prema kameri da biste dobili savršenu snimku.

9. Pomaknite težinu na jednu stranu.

n8

10. Fotografirajte iza sebe.

n9

11. Prekrižite noge.

n10

Ako još uvijek mislite da je teško stvoriti glatku krivulju s tijelom, pokazat ćemo vam jedan jednostavan trik. Prekrišite noge kao da poduzimate korak i stavite jednu ruku na struk. Sada imate sjajnu pozu za sljedeću fotografiju.

OVO JE PREŠLO SVE GRANICE: Ovim ljudima bi trebalo zabraniti smišljanje novih modnih trendova, DA LI BI STE OVO NOSILI?

Ne propustite