RODILA JE TROJKE PA POKAZALA TIJELO: Prošao je mjesec od poroda, a evo KAKO JOJ STOMAK IZGLEDA! (FOTO)

Praktična žena
RODILA JE TROJKE PA POKAZALA TIJELO: Prošao je mjesec od poroda, a evo KAKO JOJ STOMAK IZGLEDA! (FOTO)
.

Dankinja Maria usudila se pokazati svoj stomak u 33. sedmici trudnoće s trojkama, a nedavno je na Instagramu podijelila i fotografije nastale nakon poroda. 

Uz fotografiju koju je objavila četiri dana nakon poroda je napisala: "Prva dva dana jedva sam uspjela ustati zbog velike boli oko carskog reza, ali sestre su me natjerale da se svejedno malo krećem. Rekle su mi da bi bol bila još gora ako se ne krećem. Također, crijeva mi se već tri dana gibaju poput zmija u utrobi i prizor je nevjerovatan, a bol velika."

aa


Narednu fotografiju objavila je sedam dana nakon poroda i požalila se na čudan viseći trbuh, koji je još uvijek poprilično težak. "Maternica mi se još uvijek nije smanjila jer joj zbog veličine treba duže nego obično. Moram si nabaviti neku podršku za trbuh jer rana od carskog reza boli zato što trbuh visi. Jako sam nestrpljiva da vratim tijelo u prvobitno stanje!", napisala je Maria.

11

"Nisam baš sretna što dijelim ovu fotografiju, nadala sam se da će trbuh do sada biti znatno manji. Pozitivna je stvar što rana od carskog reza više ne boli, a zadnjih par dana se skoro osjećam kao ja. Osim ogromnog, visećeg stomaka", napisala je uz dotografiju nastalu mjesec nakon poroda.

ii

Dobra je vijest da su trojke zdrave i napreduju, a puštene su iz bolnice više od mjesec dana nakon poroda, tačno na dan kada je bio planirani termin poroda.

asf

Ne propustite