TOPALKOVA KĆERKA NEPREPOZNATLJIVA: Bila je u vezi sa poznatim muškarcima, a onda NESTALA i danas izgleda OVAKO!

Show
TOPALKOVA KĆERKA NEPREPOZNATLJIVA: Bila je u vezi sa poznatim muškarcima, a onda NESTALA i danas izgleda OVAKO!
.

Helena Topalović poznata je poznata zahvaljujući slavnom ocu, pjevaču Milanu Topaloviću Topalku, ali je na stranama žute štampe češće završavala zahvaljujući svojim partnerima.

Helena je punila stranice novina kada je otkriveno da je u vezi sa Slobodanom Vasićem. Ona je u vezu sa pjevačem uplovila nedugo nakon što je on raskinuo vjeridbu sa Valentinom Vučićević, koja ga je optužila da ju je tukao.

milan-i-helena-topalovic

Veza Vasića i Topalovićeve bila je kratka i veoma burna, sa nekoliko raskida i pomirenja. Prije Slobe Helena je bila u vezi sa Jocom Stefanovićem, takođe pjevačem "Granda", ali je Topalkova kćerka tada bila još maloljetna pa zbog škole nije imala vremena za dečka, piše "Blic".

helena

Poslije Joce imala je kratku romansu sa voditeljem Vladom Stanojevićem, koji se, nakon što je pretukao tadašnju djevojku Anu Mariju Žujović, odselio u Ameriku gdje i danas živi. Iako nikada nisu htjeli da obijelodane vezu, Vladu i Helenu razotkrile su fotografije sa romantičnog putovanja u Italiju.

aaa
Posljednji put bila je u žiži javnosti krajem 2016. godine zbog spota njenog oca za pjesmu "Ljubavna terapija", u kojem je Helena glavni akter. Ovaj spot izazvao je oprečne reakcije javnosti zbog samog scenarija i činjenice da se Helena pojavljuje u spotu u provokativnoj haljini i bez gaćica.

a

Topalkova kćerka danas živi u Rakovici sa roditeljima. Poslije srednje škole upisala je studije na Fakultetu za poslovni i industrijski menadžment, a izrazila je želju da jednoga dana postane novinar. Helena i dalje može da se pohvali odličnim fizičkim izgledom, iako je radila nekoliko estetskih korekcija na sebi.

helenaa4

helena21

helena2

1

DUGA KOSA, USKE HLAČE, A TEK ZUBI: Evo kako su nekada izgledali Aca Lukas, Marinko Rokvić i Saša Matić NIKADA IH NE BISTE PREPOZNALI

 

Ne propustite