NAKON DUŽEG RAZMIŠLJANJA TRUDNA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DONIJELA ODLUKU: "Odlučila sam da prekinem..."

Show
NAKON DUŽEG RAZMIŠLJANJA TRUDNA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DONIJELA ODLUKU: "Odlučila sam da prekinem..."
.

Iako je nedavno Aleksandra Prijović najavila kako se povlači sa scene i odlazi na trudničko bolovanje, ipak je odlučila da će bolovanje prekinuti na kratko.

prijovic-foto-ana01-alo-ana-paunkovic-1000x0

OGNJEN AMIDŽIĆ U ČUDU GLEDAO: Nataša Bekvalac se u mini suknji i štiklama bacila na pod, A ONDA JE NASTAO HAOS! (VIDEO)​

Naime, Aco Pejović održat će u Areni 22. novembra veliki solistički koncert.

aco-pejovic

Aleksandra Prijović prekida trudničko bolovnje na kratko, jer će biti gošća na koncertu svog kuma.

xl-43999-aleksandra-prijovic

Osim Aleksandre, na koncertu će nastupiti i Edita Aradinović sa kojom Pejović ima dva dueta.

aleksandra

"Aleksandra i Edita će biti moje jedine gošće na koncertu. Aleksandra će otpjevati dvije pjesme, a onda će moći da se odmara i uživa u loži", rekao je Aco za "Alo!".

Nnakon konsultacije sa doktorom, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, promijenili su odluku i umjesto u Americi njihovo prvo dijete rodiće se u Srbiji.

1

- Sve je bilo spremno da odmah nakon nastupa spakuju kofere i otputuju. Ljekari na ovom kontinentu nastavili bi da vode njenu trudnoću i spremili bi je za porođaj. Sve je bilo isplanirano. Međutim, na posljednjoj kontroli ljekarski konzilijum je dao prijedlog da je najbolje da ostane u Srbiji - objašnjava izvor blizak paru.

2

Kako kaže izvor, Aleksandra se obradovala ovoj promjeni plana:

- Ubrzo je shvatila da ova odluka ima svoje dobre strane, to jest da će moći da bude sa roditeljima i članovima porodice sve vrijeme. Oni će uvek moći da joj priskoče u pomoć kada joj bilo šta zatreba i da brinu o njoj. Ona ne želi mnogo da priča o tudnoći za medije jer smatra da nije jedina trudnica i da time ne treba da se nameće - dodaje izvor Blica..

aleksandra-prijovic-i-filip-zivojinovic

- Kada me uhvate promjene raspoloženja, tada strada onaj ko mi je najbliži. Ako to izuzmemo, vrlo sam jednostavna trudnica i sa mnom je sve lako - rekla je Aleksandra a Blic prenosi njenu izjavu iz jednog nedeljnika.

ekskluzivno-vjerili-se-aleksandra-prijovic-filip-zivojinovic-696x420

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DOBILA MAĆEHU: Uslikali su je na svadbi bez šminke, NIKO NE VJERUJE DA OVAKO IZGLEDA (FOTO)

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović vjerovatno su trenutno jedan od najpoznatijih parova domaće estrade, i iako mislimo da znamo sve o njima, ipak se pojave informacije koje nas iznenade.

aleks1

Aleksandra Prijović proslavila se učešćem takmičenju “Zvezde Granda” 2012. godine, koje joj je donijelo veliku popularnost, ali njezina ''karijera'' je počela i prije toga.

aleks2

aleks3

aleks4

Naime, Aleksandra se pojavljivala na muzičkoj sceni još 2009. godine kada je imala samo 14 godina. Ono što je zanimljivo, jeste da se tada predstavlja pod drugačijim umjetničkim imenom.

aleks5

Naime, na estradnom nebu se tada predstavljala kao Any.

 

Ne propustite