Stvari koje su nekada bile samo san ali sada su tu : Broj #2 ćete odmah poželjeti

E buraz
Stvari koje su nekada bile samo san ali sada su tu : Broj #2 ćete odmah poželjeti
.

Da li ste ikada sanjali da napravite telefonski poziv korišćem samo ruku, bez telefona? Ili ste možda oduvijek željeli da imate ličnog robota u sopstvenom domu? Danas se skoro svi naši snovi ostvaruju. Ipak, da li smo spremni za sve te tehnološke inovacije? Pogledajte najfascinantnije moderne izume koje ćete sigurno odmah poželjeti da imate. Koji od njih vam se najviše dopada?

Novo Doba je ovdje i stvari o kojima smo ranije mogli samo da sanjamo su sada ovdje.

Ovo svjetlo je za pješake koji telefoniraju.

2

Jakna za sve sezone od Xiaomija.

1

 

Kauč sa ugrađenim punjačem.

3

 

Uređaj za sušenje kišobrana prije ulaska u prostoriju.

4

 

Čizme koje mijenjaju boju pri suncu.

5

 

Ovaj gejmerski PC ima integrisan aparat za kafu.

6

 

Ovaj TV uređaj se spaja s interijerom.

7

SpotMini - za one koji ne mogu da priušte pravog psa

1

Ovaj mali robot na 4 noge po imenu Spot, može da šeta, da se penje uz stepenice i pokupi i ponese male predmete. Nije mu potrebna posebna njega, a vaša djeca će ga obožavati. Savršena zamjena za kućnog ljubimca!

ORII - pametni prsten koji radi na glas

2

Ovaj nosivi izum koristi snagu koštane provodljivosti i dvojni mikrofon. Sada ne morate da vadite telefon iz džepa kako biste nekog pozvali ili poslali poruku - samo kucnite po uvetu i radite sve što poželite!

Sgnl - pozovite nekog koristeći vrhove prstiju

3

Sgnl je pametna traka koja vam omogućava da zovete koristeći samo vrhove prstiju. Možete je nositi sa klasičnim ili pametnim satom ili kao narukvicu. Sve što je potrebno da uradite jeste da se povežete sa svojim pametnim telefonom preko Bluetooth-a i uživate u razgovoru!

Muzo - stvorite sopstvenu zonu tišine

4

Da li ste umorni od svih tih zvukova koji vas okružuju u svakodnevnom životu? Da li vam je teško da se koncentrišete na posao jer vas omete obližnja buka? Iako se čini da u današnje vrijeme ne možemo da pobjegnemo od buke, možete stvoriti malo tišine u svom zauzetom životu koristeći ovaj anti-vibratorni akustični uređaj. Muzo može da generiše realistične dinamičke zvukove poništavanjem vibracija. Ovi zvuci tišine guše svu intruzivnu buku. Možete koristiti Muzo kada vodite privatne razgovore i da ne brinete o prisluškivanju.

Nora - pametno rješenje za hrkanje

5

Ovaj dodatak za spavaću sobu funkcioniše na sledeći način: uzmite vaš omiljeni jastuk, ubacite dodatak u njega, postavite mikrofon negde blizu kreveta i idite na spavanje. Kada počnete da hrčete, uređaj će nježno pomjeriti vašu glavu, a da vas ne probudi i prestaćete da pravite neprijatnu buku. Vaš partner će se konačno dobro naspavati!

Scribble - olovka koja piše u svim bojama

6

Ova nevjerovatna olovka može da uhvati bilo koju boju sa svakodnevnih objekata za 1-2 sekunde. Pronalazači ovog izuma koriste tehnološki napredno mastilo, koje se nikada neće zamutiti ili izbledjeti. Olovku možete koristiti na bilo kojoj površini: papiru, odeći, zidovima i bilo kojim drugim predmetima na kojima želite da ostavite svoj trag.

 JUNO - inteligentno ogledalo za šminkanje

7

Ovaj izum ima 4 namjene: može da se koristi kao svjetlo za čitanje, ogledalo za šminkanje, svjetlo za selfije i posuda za čuvanje šminke. Zato je JUNO neophodan svim djevojkama!

 ili - prenosni prevodilac

8

Ako ga koristite u inostranstvu, zaboravite na jezičke barijere. Ovaj prenosni prevodilac je najbolja opcija za putnike jer prevodi najčešće rečenice za 0.02 sekundi i nije mu potrebna veza sa internetom.


Stolica bez stolice

9

Ovaj uređaj se nalazi na zadnjici korisnika i funkcioniše kao egzoskelet, mada ne ograničava pokrete korisnika. Ako želite da sednete, samo savijte koljena na odgovarajućoj visini i dobićete stolicu bez stolice.

10. Zungle - bezbjedno slušanje sa slobodnim ušima

10

Ove naočare imaju zvučnike koji koriste koštanu provodljivost, pa ne samo da štite vaše oči od sunčevih zraka, već i omogućavaju slušanje muzike i odgovaranje na telefonske pozive bez korištenja ušiju - ovaj uređaj emituje zvučne talase do vaše lobanje koristeći vibracije.

Ne propustite