NISAM MU RODILA DJECU: Evo šta je Ana Bekuta otkrila o njenom odnosu sa Mrkom, OVO JE BOLNO

Show
NISAM MU RODILA DJECU: Evo šta je Ana Bekuta otkrila o njenom odnosu sa Mrkom, OVO JE BOLNO
.

Poznata pjevačica već krajem oktobra organizuje solistički koncert u Sava Centru, a ovom prilikom Ana Bekuta je otkrila detalje spektakla koji priprema za svoju vjernu publiku.

a4

- Ove godine sam malo proširila listu. Dodala sam neke pjesme koje je zahtevala moja publika i naravno to mi je uvijek zadovoljstvo da radim. Na listi je 35 pjesama, tako da će koncert baš da traje. Imam i dvije gošće. Sve godine pružala sam priliku mladim snagama da zapjevaju na sceni, a tako će biti i ovoga puta. Pozvala sam Radu Manojlović i Aleksandru Mladenović kao gošće - rekla je Ana Bekuta.

a

U nastavku razgovora pjevačica je pričala i o svom emotivnom životu i partneru Milutinu Mrkonjiću sa kojim godinama uživa u velikoj ljubavi.

a

Ana je otkrila kako se slažu njeni članovi porodice i čovjek koji je osvojio njeno srce.

a5

ZBOGOM MILENA: Fotografije iz njene mladosti koje najbolje opisuju PRIRODNU LJEPOTU, BEZ FILTERA I PLASTIČNIH OPERACIJA!

- Sreli smo se malo kasno za djecu i žao mi je zbog toga. On je kvalitetan i dobar čovjek, sa druge strane moj sin i moji unuci su ga prihatili kao oca i kao dedu, tako da i on doživljava moju porodicu kao svoju. On je sigurno čovjek mog života. On ne voli ono da čuje kada ja govorim ovako javno, ali kada me već pitate, ja ne mogu drugačije. To je tako - dodala je pjevačica.

Ne propustite