DA VAM SE ZAMANTA OD CIFRE: Pogledajte KOLIKO NOVCA će Karleuša odvojiti za novu vilu, a tek ŠTA sve ima u njoj!

Show
DA VAM SE ZAMANTA OD CIFRE: Pogledajte KOLIKO NOVCA će Karleuša odvojiti za novu vilu, a tek ŠTA sve ima u njoj!
.

Srbijanska pop pjevačica Jelena Karleuša uskoro će postati ponosna vlasnica vile u Pekingu, saznaju srbijanski mediji..

jelena1

Otkad je njen suprug, poznati srpski fudbaler Duško Tošić, potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Kineskim klubom "Gvanžu RF", Jelena ne prestaje da traga za savršenom nekretninom u kojoj će ona, ali i njihove kćerkice Atina i Nika uživati kada god otputuju kod Duška.

jelena1

"Jeleni je dosadilo da odsjeda po hotelskim sobama, a budući da je sasvim izvjesno da će Duško naredne dvije i po godine živjeti u Kini, logično je bilo da se kupi i kuća. Nedavno je prilikom posete suprugu u Pekingu angažovala najbolju agenciju za nekretnine, te agentima jasno stavila do znanja kakav dom želi.

karleusa

Osim spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, pjevačica je insistirala na tome da svaka soba ima svoje kupatilo, da vila posjeduje sobu-garderober, kao i posebnu sobu za njene cipele, torbe i mnoge druge stvari. Kada su sve stavili na papir, agenti su joj rekli da će takva vila koštati oko milion eura" - ispričao je izvor blizak porodici Tošić.

karleusa3

karleusa9

"Duško nije htio da se pretjerano miješa u ženin izbor nekretnine jer je njemu odavno svejedno gdje će prenoćiti nakon napornih treninga i utakmica. Ali, kao svaki muškarac koji želi da svojoj ljepšoj polovini i kćerkicama ispunjava želje koje su u domenu njegovih mogućnosti, sretan je ukoliko u tome uspije - dodaje sagovornik.

karleusa2

Kako je naveo, agenti su već ponudili našoj pjevačici određene vile, ali se još nije pojavila ona koja će u potpunosti ispuniti Jelenine stroge i visoke kriterijume.

jelena-karleusa-dusan-tosic-2-830x0

Podsjećanja radi, potpisivanjem ovog ugovora, Duško je postao drugi najplaćeniji srpski fudbaler, odmah iza Nemanje Matića. On će za dvoipogodišnji ugovor u ovom Kineskom klubu dobiti ukupno 14,5 miliona eura. 

OBUKLA BIJELI KUPAĆI, SJELA NA BICIKLO I ZADNJICU IZBACILA U PRVI PLAN: Karleuša usijala Instagram novim fotografijama!

Ne propustite