PREVELA JE NA GOOGLE IZREKU I TETOVIRALA JE PREKO CIJELOG TIJELA: Sad joj se cijeli svijet SMIJE! KAKAV BLAM

Moda i ljepota
PREVELA JE NA GOOGLE IZREKU I TETOVIRALA JE PREKO CIJELOG TIJELA: Sad joj se cijeli svijet SMIJE! KAKAV BLAM
.

Turska medijska ličnost, neočekivano je stekla svjetsku popularnost iz skroz pogrešnih razloga. Naz Mila (26) će vjerovatno ostati upamćena kao djevojka koja je preko svog tijela istetovirala besmislicu sa Guglovog programa za prevođenje.

naz-mila-ingintere-de-de-alay-konusu-oldu-11319227-9599-m

Mila je djevojka rođena u Azerbejdžanu koja je rijaliti zvijezda sa preko 860.000 pratilaca na instagramu. U nedjelju, njeni fanovi bili su obradovani kada su ugledali njenu novu objavu na instagramu...

rv5

Bila je to slika na kojoj je Mila, polugola, sa ogromnom tetovažom od grudi do koljena. Jedini problem je, što tetovaža nije imala smisla.

To je bila tetovaža rečenice koja je vjerovatno u orignalu trebalo da glasi '' Samo bog može da mi sudi i prašta'' , što je popularna turska izreka.


Ali umjesto toga, rečenica koju je istetovirala na svoje tijelo glasi: ''Ja mogu da sudim samo jednom bogu sa svojim greškama i mojim greškama".

bb

Navodno, ni Mila a ni umjetnik koji je bio zadužen za tetovažu ne poznaju dobro engleski jezik pa su tursku rečenicu samo provukli kroz popularni ''Gugl traslejt'' .

nazz

Nakon sto je viralno ismijevana od mnogih ljudi koji zapravo poznaju engleski jezik, Mila je prvo isključila komentare za objavu na instagramu da bi kasnije i obrisala tu sliku. Ali prije nego što je stigla to da uradi, turski i britanski tabloidi su saznali cijelu prču.

532a78d15bbd03fc90e12e267c8ab2a2

Milu, međutim ovo nije obeshrabrilo da i dalje postavlja nove slike i video klipove na instagram.

mafoto-1

Provokativna Jenifer Lopez: Ovako se treba obući kada znaš da ćeš sresti bivšeg : A tek kad vidite donji dio (FOTO)

Ne propustite