Vjerica Radeta ponovno izvrijeđala Hatidžu Mehmedović: NEĆETE VJEROVATI ŠTA JE SADA IZJAVILA!

Region
Vjerica Radeta ponovno izvrijeđala Hatidžu Mehmedović: NEĆETE VJEROVATI ŠTA JE SADA IZJAVILA!
.

Nakon što je zgorozila javnost tvitom Hatidži Mehmedović, zastupnica Srpske radikalne stranke (SRS) u Skupštini Srbije i potpredsjednica ove stranke Vjerica Radeta, sada je komentarisala isti, a po onome što je rekla jasno je da se za isti ne kaje ni malo.

vjerica

Ne bavim se time, bavim se zaista ovim veoma ozbiljnim stvarimaŠto se tiče tvita jeste nespretno napisan i zato je mogao da proizvede različite zloupotrebe. Ono što je izvesno, ja tu ženu nisam vređala ni po verskoj, ni po nacionalnoj osnovi. Ona je bila zlo od žene, ona je predvodila tu ekipu koja je tvrdila da je u Srebrenici bio genocid. Ona je upala kod predsednika Haškog tribunala posle oslobađajuće presude Vojislavu Šešelju. To nema veze sa onim što pokušava da se predstavi u javnosti“, rekla je Radeta za Prvu televiziju. 

vjerica1

Pogledajte od 6:40 minute:

 

Podsjećamo, Vjerica Radeta, na svom Twitter profilu objavila je sramnu poruku nakon smrti Hatidže Mehmedović, predsjednice Udruženja Majke Srebrenice. 

vjericansl

"Čitam umrla Hatidža Mehmedović iz udruženja biznismenki Srebrenice. Ko li će je sahraniti. Muž ili sinovi?", napisala je bez imalo stida i srama Radeta.

vj

Za one koji ne znaju Mehmedović je u genocidu koji je počinjen u Srebrenici 1995. godine izgubila dva sina, supruga, brata i dosta članova rodbine. Ostala je Mehmedović tada bez supruga Abdulaha, koji je tada ima 44 godine, te bez dvojice sinova, Almira i Azmira, koji su tada imali 18 odnosno 25 godina.

hatidza2

 REGION NA NOGAMA ZBOG NJENOG STATUSA: Vjerica Radeta napisala je najodvratniju stvar o smrti Hatidže Mehmedović, "ČISTO ZLO!"

Ne propustite