PRIJE 26 GODINA GLUMILA JE MARIJU U "MI NISMO ANĐELI": Evo kako danas izgleda, niko je ne angažuje! (FOTO)

Show
PRIJE 26 GODINA GLUMILA JE MARIJU U "MI NISMO ANĐELI": Evo kako danas izgleda, niko je ne angažuje! (FOTO)
.

Kada se spomene ime Milena Pavlović mnogi neće znati o kome se radi, ali bez sumnje je se svi sjećaju po ulozi Marine u filmu "Mi nismo anđeli" iz 1992. godine.

Ipak, i sama Pavlovićeva tvrdi da je i dan danas ljudi često oslovljavaju imenom harizmatične trudnice iz spomenutog filma.

mi-nismo-andjeli

"26 godina od nastanka tog filma i dalje mi se dešava da mi se obrate sa Marina. Zaborave da sam Milena", priča glumica za Hello.

mm

Iako je ostavila neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji, Milenu je publika u proteklih pet godina imala priliku samo da vidi u epizodnim ulogama u serijama "Ubice mog oca" i "Nemanjići - Rađanje kraljevine", dok je u posljednje vrijeme aktuelna zbog TV reklame koju je snimila, a u kojoj je možemo čuti kako repuje.

marina1

Na pitanje zbog čega je čelnici filmske industrije tako malo angažuju, glumica za spomenuti magazin odgovara:

marinaaa

maria

marina

"Pretpostavljam da su reditelji, i kad bi se ukazala prilika da dobijem neku ulogu na filmu, odustajali od ideje da me zovu, vodeći se mišlju - "ona ima troje djece, neće moći da se organizuje" - zaključuje priču Pavlovićeva koja je u braku sa kolegom Milanom Čučilovićem dobila djecu Andrijanu, Olgu i Vuka

mari

marina2

MELANIJU PITALI DA LI VOLI SVOG MUŽA: Prvo je šutjela, a onda je PROGOVORILA "Evo kako izgleda naš odnos"

Ne propustite