VASKOVIĆA POZVALI U TUŽILAŠTVO DA KAŽE SVE INFORMACIJE O SLUČAJU "DRAGIČEVIĆ": Ako to ne uradi bit će kažnjen!

Objavljeno:11.10.2018 - 15:51
A A A Times Arial

Kako je potvrđeno za portal "Srpskainfo", Republičko tužilaštvo pozvalo je Slobodana Vaskovića na saslušanje u svojstvu svjedoka u predmetu ubistva mladića Davida Dragičevića.

pravda-za-davida-davor-dragicevic

Oni su rekli da ga je pozvalo Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privednog kriminala.

5adb6b76-f3d8-41a8-adf4-48790a0a0a7e-davor-dragicevic-david-podrska-700x402

"Vasković se poziva da 16. oktobra pristupi u prostorije tužilaštva kako bi bio saslušan na okolnosti koje su mu poznate u vezi iznošenje tvrdnji da su određena lica, pripadnici MUP Republike Srpske počinili ubistvo" – rečeno je u Republičkom tužilaštvu.

mup

Kako dalje piše ovaj portal, u Tužilaštvu su dodali da Vasković očigledno izbjegava lično primiti poziv, jer se ne nalazi na adresi na kojoj je prijavljen, kako bi se izbjegle bilo kakve manipulacija informacija u vezi sa njegovim pozivanje, odlučeno je da se ovaj poziv uputi javno, putem javnog informisanja.

pravda-za-davida-1-1

Ukoliko se ne odazove pozivu i svoj izostanak ne opravda može biti priveden od strane Sudske policije i kažnjen sa 5.000 konvertibilnih maraka.

vaskovic

DAVOR DRAGIČEVIĆ OTKRIO NEŠTO O DAVIDU ŠTO NIKO NIJE ZNAO: "Te kobne noći prišao mi je čovjek, od njegovih riječi sam ZANIJEMIO"

 

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!