199. DAN BORBE ZA ISTINU I PRAVDU Davor večeras sa Trga poručio: "Sljedeći put neću zvati ni hitnu da me smire"

Aktuelno
199. DAN BORBE ZA ISTINU I PRAVDU Davor večeras sa Trga poručio: "Sljedeći put neću zvati ni hitnu da me smire"
.

pravda-za-davida-davor-dragicevicDragi moj sine, dušo moja, dragi naš Davide, dušo naša, 199 dana na tvom trgu stojimo sa tvojim ubicama. Evo, sine, ko je ostao u kući, ja i tvoja Luna, poručio je sa Trga Krajine Davor Dragičević, prenosi portal "Srpskainfo".

 

"Evo, idu autobusi, semafori rade, a David istrunuo. Srpsko dijete, a ko ga je ubio? Srbi, pravoslavci, šta ćemo sad", upitao je on.

Poručio je da ima podršku ljudi.

pravda-za-davida-2-1

"Sljedeći put neću zvati ni hitnu da me smire. Ne moram ni jesti ni živjeti, ali djeca moraju. Samo mi treba pravda za Davida, ali je nikad neću dobiti. Niko više neka mi ne prilazi da me razuvjeri" kazao je Davor.

Danijela Ratešić je dodala da ih veliki broj ljudi pita da stupi u članstvo pokreta.

5adb6b76-f3d8-41a8-adf4-48790a0a0a7e-davor-dragicevic-david-podrska-700x402

"Treba da se registracija uradi, najvjerovatnije u Ministarstvu pravde BiH, da članovi mogu da budu svi građani BiH. Prioritet ove priče je da ako se ne postigne pravda za Davida, neće biti pravde ni za koga", rekla je ona.

pravda-za-davida-1-1

Iz grupe “Pravda za Davida” apelovali su da se učini sve da se dođe do istine.

"Ustav nam garantuje da svoje mišljenje možemo iznijeti javno; za to se ne trebamo plašiti. Stojimo na trgu da im pokažemo moć pravde. Čovjek nije ko okreće glavu od ovog zločina. Nema veće časti nego postradati za istinu i pravdu", poručuju iz grupe.

pravda-za-davida-trg7

Na večerašnjem okupljanju pojavili se i Branislav Borenović, Vukota Govedarica i Mladen Ivanić. Podsjetimo, danas su oni odbili kafu sa Miloradom Dodikom i poručili da će se pojaviti na Trgu Krajine u Banjaluci, gdje se jedan otac već 199. dan bori za pravdu i istinu u ime svog sina.

pravda-za-davida-2

 

Ne propustite