Christoph Waltz kao glavni negativac u novom Bondu?

Kultura
Christoph Waltz kao glavni negativac u novom Bondu?
Snimanje "Bonda 24" počet će u decembru, a odvijat će se na lokacijama u Meksiku, Austriji, Maroku, Italiji i Londonu.

Austrijski glumac i dvostruki oskarovac Christoph Waltz igrat će glavnog negativca u novom, 24. nastavku popularne franšize o špijunu Jamesu Bondu čija je režija povjerena Samu Mendesu.

Izborom Waltza za novog zakletog neprijatelja tajnog agenta 007, Mendes je očigledno želio da sve šanse stavi na svoju stranu kako bi dao dostojan nastavak svom odličnom filmu "Skyfall". 

Prema pisanju "Daily Maila", film još uvijek nema naslov, a nije poznato ni koju će tačno ulogu igrati austrijski glumac. Zna se samo da će ona biti "značajna". 

Waltz će u filmu davati repliku Danielu Craigu, koji će još jednom reprizirati ulogu Jamesa Bonda, Ralphu Fiennesu, Naomie Harris, Benu Whishawu, Lei Seydoux i Roryju Kinnearu. 

Snimanje "Bonda 24" počet će u decembru, a odvijat će se na lokacijama u Meksiku, Austriji, Maroku, Italiji i Londonu. Film bi u kina trebalo da stigne u novembru iduće godine. 

Waltza, koji je nagradu američke filmske akademije osvojio za uloge u filmovima Quentina Tarantina "Prokletnici" i "Djangova osveta", u međuvremenu ćemo gledati u ostvarenju Tima Bartona "Big Eyes" kao i u rimejku "Tarzana" Davida Yatesa.

Ne propustite