ONA VIŠE NIJE NAJLJEPŠA DJEVOJČICA NA SVIJETU: Sada je to mala Anastasija, liči na anđela, a ovaj DETALJ na njoj je ČAROBAN!

Moda i ljepota
ONA VIŠE NIJE NAJLJEPŠA DJEVOJČICA NA SVIJETU: Sada je to mala Anastasija, liči na anđela, a ovaj DETALJ na njoj je ČAROBAN!
.

Sjećate li se Tilan Blondo, malene Francuskinje koja je očarala svijet prelijepim licem i ogromnim plavim očima? Važila je za najlepšu djevojčicu svijeta, a kako godine odmiču ova titula prelazi u druge ruke.

Često bi neka djevojčica na trenutak očarala svijet preko noći, ali bi se jednako brzo i zaboravljala... Osim Tilan - ona je uspjela da traje i njeno lice malo ko ne prepoznaje, a i danas je uspješna manekenka. Ipak, kako ima 17 godina, daleko je od djevojčice, ali čini se da će šestogodišnjoj Anastasiji Knjazevoj poći za rukom da bude jednako prepoznatljiva.

tilan2

.

tilan1

Malena Ruskinja proglašena je najlepšom djevojčicom na svijetu još prije dvije godine, ali njena popularnost ne jenjava, već upravo suprotno - vrtoglavo raste, posebno na društvenim mrežama. Kao četvorogodišnjakinju pratilo ju je oko 400.000 ljudi, dok je danas ta brojka veća za čak milion!

ana6

Jedan je od najtraženijih dječjih modela, a zna se koliko to može da bude unosno. Instagram stranicom preslatke Anastasije rukovodi njena majka Anja, koja je trenutno zadužena i za "karijeru" ove djevojčice.

ana3

.

ana2

Specifičnosti malene Knjazeve neprestano se dive, a pored duge kose, i rumenih usana, ističu se i njene nesvakidašnje prozirno plave oči.

ana5

.

ana4

.

ana

.

ana1

Pogledajte smiješne fotke sa vjenčanja, kad vidite posljednju neće vam biti dobro

 

Ne propustite