PODRŽAO JE KOMŠIĆEVU POBJEDU NA IZBORIMA, PA NESTAO SA INSTAGRAMA: Niko ne zna šta se događa sa Čedom, a OVO JE ODGOVOR!

Region
PODRŽAO JE KOMŠIĆEVU POBJEDU NA IZBORIMA, PA NESTAO SA INSTAGRAMA: Niko ne zna šta se događa sa Čedom, a OVO JE ODGOVOR!
.

Lider LDP tako je zabrinuo svoje pratioce koje su navikli da prate njegove zanimljive video materijale i fotografije

Čedomir Jovanović nestao je sa društvene mreže Instagram, gdje je poznat pod imenom "budikraken", odmah pošto su završeni izbori u Bosni i Hercegovini. Kako je ovaj političar veoma aktivan na društvenim mrežama, u javnosti su se pojavile različite spekulacije zbog ovog poteza.

cedomir-jovanovic-642x336

 Lider LDP tako je zabrinuo svoje pratioce koje su navikli da prate njegove zanimljive video materijale i fotografije na kojima najčešće preovlađuje čitava porodica, njegova supruga Jelena, momenti sa egzotičnih putovanja ili adrenalinskih sportova.

df-tuzla-cedomir-jovanovic-df007

"Posljednja dva-tri dana poslije izbora i onih klipova Čedomir je dobio maksimalan broj poruka, što je blokirao rad ove društvene mreže "- saznaje Telegraf u najbližem okruženju lidera LDP-a.

ceda

Inače, Jovanovićev govor iz Tuzle, kada je prisustvovao završnoj konvenciji Željka Komšića, na Fejsbuku je vidjelo preko 400.000 ljudi.

komsic1

Da podsjetimo, Žejko Komšić je na opštim izborima u BiH izabran za hrvatskog člana Predsjedništva BiH. Njegovu pobjedu proslavio je i predsjednik LDP riječima "Bravo, ljudi! Bravo, Željko! Hvala vam za ovu pobjedu... Je*eš zemlju koja Bosne nema!"

komsic

ČUVAR PRIMIJETIO DA STARIJA ŽENA DVA PUTA DNEVNO PROLAZI PORED ČOVIĆEVE KUĆE: Zaustavili su je, A ONDA JE NASTAO HAOS!

(Novi.ba/Telegraf.rs)

Ne propustite