UNATOČ DOBRIM REZULTATIMA: Nije sve bajno na Parku prinčeva

Fudbal
UNATOČ DOBRIM REZULTATIMA: Nije sve bajno na Parku prinčeva
.

Devet utakmica u Le Championnatu i devet čistih pobjeda. Gol-razlika je zastrašujućih 32:6. U posljednjem su kolu pregazili Lyon s 5:0 uz četiri gola Kyliana Mbappea.

U Ligi prvaka su demolirali Zvezdu i jedini poraz doživjeli su na Anfieldu u prvom kolu Lige prvaka (2:3), kad je Roberto Firmino u 92. minuti zabio za 3:2.PSG je u sezonu krenuo strašno, Tuchelova mašina melje sve pred sobom i za očekivati je da je atmosfera na Parku prinčeva idealna. Međutim, nije.

L’Équipe je tako izračunao da je u ovoj sezoni čak 25 posto Neymarovih dodavanja otišlo u noge Mbappeu, a tek 0,5 posto Cavaniju.Mbappe je 31 posto svojih paseva adresirao na Brazilca, a tek pet posto na Urugvajca.U posljednjoj utakmici protiv Lyona, u 40 minuta koje je proveo na travnjaku, Cavani nije primio niti jednu loptu tandema Neymar – Mbappe, a onda ga je Tuchel izvadio iz igre.

paris-saintgermains-uruguayan-forward-edinson-cavani-reacts-duri-544879

L’Équipe piše kako se Cavani osjeća izolirano, usamljeno i bez podrške, kako na travnjaku, tako i izvan njega. Ostatak momčadi navodno se priklonio najvećim zvijezdama i Urugvajac se u svlačionici osjeća kao stranac iako je naduže od svih i najbolji je strijelac u historiji PSG-a.L’Équipe otkriva da su Neymar i Mbappe pokrenuli urotu protiv Edisona Cavanija s ciljem da ga već ove sezone potjeraju iz kluba.

Ugledni francuski list tako iznosi zanimljive statističke podatke koji dokazuju da stvarno nešto ne štima u odnosima između Urugvajca te Brazilca i Francuza.

images

Ne propustite