Jelena Karleuša ostala ZGROŽENA: Saša Popović od takmičarke tražio OVO, ona još i PRISTALA!

Show
Jelena Karleuša ostala ZGROŽENA: Saša Popović od takmičarke tražio OVO, ona još i PRISTALA!
.

I dok se u popularnim show programima svi bore za svojih pet minuta slave, nekada u toj namjeri stvarno ode predaleko.

sasa-popovic

Naime, u brojnim izmjena u "Zvezdama Granda", uveden je i tzv. "panik-taster", a upravo je on bio razlog žučne rasprave u posljednjoj emisiji.

popovic

Naime, ako članovi žirija pritisnu ovaj taster oni mogu da prekinu izvođenje bilo kog takmičara, kako ne bi do kraja slušali pjesme, a poslije jednog takvog uslijedio je neobičan zahtjev Saše Popovića.

ja

Naime, on je pitao kandidatkinju da napravi krug po sceni, što je ona i učinila, što je izazvalo burnu reakciju kod članica žirija.

bekutan

- Nemoj to više nikada da uradiš! - zgrožena je bila Ana Bekuta.

karleusa13

- Pa, nije ona na izboru za mis da ovdje šeta. Znaš li, djevojko, kada bih mu ja šetala? Nikad! - bila je zgranuta i Jelena Karleuša.

grand-sov-sasa-popovic-band-147-1

- Šetala si i ti, Jelena, na početku karijere - odgovorio joj je uz osmjeh Saša Popović.

jelena-karleusa

- Doduše, jesam te jahala, odnosno, sjedila sam ti na grbači, ali ona na ovo nije trebalo da pristane - ostala je pri svom stavu Karleuša.

karleusa4

Jelena Karleuša i Željko Mitrović, navnodo su, nakon skoro pet godina zakopali su ratne sjekire i pružili ruku pomirenja jedno drugom!

jk1

Kako nezvanično saznaje srbijanski Telegraf, uz obostranu želju za pomirenjem pop zvijezda i vlasnik televizije Pink obavili su razgovor, kojim je zvanično stavljena tačka na višegodišnji rat.

jk2

Sukob između Karleuše i Željka Mitrovića navodno se desio zbog njene izjave da njoj TV kuće nisu potrebne.

“Ja sam tim Jelene Karleuše. Neka se Pink i Prva otimaju oko pjevača, a ne obrnuto. Malo su mi tužni pjevači koji se nude i utrpavaju, pa ih Pink i Grand tretiraju kao stoku, bez poštovanja, kao potrošnu robu. Zašto bi ih i poštovali kada oni ne poštuju sami sebe? Meni se blago rečeno je*e za televiziju i novine, jer su moji profili na društvenim mrežama dominantiji od toga. Ja trebam medijima, ne obrnuto. Bez mene, domaći šou biznis bio bio jedna jeftina smorčina.”

jk3

Nakon ovoga prekinuta je saradnja Jelene sa Pinkom, a prozivanja su bila veoma česta.

jk5

Međutim, sada je sve iza njih, pa ćemo Jelenu uskoro gledati u emisijama “ružičaste” televizije, a pitanje koje se postavlja jeste da li pomirenje sa Pinkom znači i eventualni odlazak iz žirija “Zvezda Granda”!

karleusa-10-830x0

“Ovo je šou-biznis i ljudi kako se posvađaju, tako se i pomire. Nije to ništa čudno. S tim u vezi, ne bi iznenadilo da Jelena naredne godine bude član žirija nekog projekta na Pinku, umjesto na Grandu. Ništa nije isključeno”, objašnjava izvor Telegrafa.

jelena-karleusa

Poznata pjevačica Jelena Karleuša iako, rekli bismo, nema nikakvih tajni, rijetko kada je u javnosti pričala ili spominjala svoju (polu)braću.

karleusa4

karleusa5

karleusa6

karleusa7

karleusa8

Tako samo rijetki znaju da pjevačica zapravo ima dva polubrata iz drugog braka oca Dragana Karleuše. Sinove je Dragan dobio nakon razvoda s Jeleninom majkom Divnom.

karleusa9

karleusa10

karleusa11

karleusa12

 Jelenina braća se zovu Ivan Karleuša i Nikola Karleuša, a evo kako izgledaju:

karleusa

karleusa1

karleusa2

karleusa14

karleusa15

PUCA NA SVE STRANE: Karleuša se skinula u bikini, ali kad vidite OVO biće vam jasno zašto je usijala internet! (FOTO)

Divnu Karleušu, majku Jelene Karleuše, svi znamo, a da li znate kako izgleda pjevačicin tata?

jk4

jk5

jk6

Po profesiji policajac Dragan Karleuša, u medijima se pojavljivao 2000-ih godina, ali se kasnije povukao iz javnosti, i rijetko se pojavljuje na fotografijama kćerke Jelene.

jk7

jk8

jk9

Mnogi kažu da Jelena dosta liči na njega...

jk1

jk2

jk3

jk10

Jedna od najpoznatijih regionalnih zvijezda, Jelena Karleuša, osim po dobrim nastupima poznata je po izjavama kojima koje redovno ''podignu prašinu''.

jk2

jk4

jk6

Tako je i njena nova objava na Twitteru, u kojoj objašnjava zašto je mrze, privukla pažnju javnosti.

jk7

jk8

jk9

Kako bih objasnila to što sam uvijek na meti čitavog Balkana? Vrlo jednostavno. Najljepša sam, najpametnija i najtalentovanija. Na sve to i bogata. Naravno da će mnogi mrziti.” MOLIM VAS CITIRAJTE ME FOREVER", napisala je pjevačica.

jk

jk10

jk11

jk12

jk13

jk14

jk15

jk16

jk17

jk1

PROCURILI DETALJI SA KARLEUŠINE PROSLAVE ROĐENDANA: Pjevačica slavi već 3. dan, ali OVO je sve iznenadilo (FOTO)

Ne propustite