BIG BABY IPAK NEĆE IGRATI ZA ZADAR! Problem nastao tamo gdje se to moglo i očekivati

Košarka
BIG BABY IPAK NEĆE IGRATI ZA ZADAR! Problem nastao tamo gdje se to moglo i očekivati
.

Iako je bio najavljen kao veliko pojačanje Zadra, Glen Davis, poznat i kao "Big Baby" ipak neće zaigrati za ovu ekipu, i nećemo ga gledati ove sezone u ABA ligi.

Ovaj 32-godišnji veteran je dočekan sa velikom euforijom od strane navijača, ali sve to nije bilo dovoljno, jer je Davis na kraju tražio još novca!

Mada su neki pisali da je problem to što je Davis pretjerao sa hranom i da nije bio sposoban da odradi trening, jer je zadnje tri godine bio van profesionalne košarke, na kraju se ipak došlo do podatka da je novac problem.

Davis je prvo rekao klubu kako ima zdravstvene probleme, zbog čega se nije pojavio ni na treningu, da bi potom promijenio priču i pokušao izvući veću platu.

Podsjetimo, ovaj veteran je proveo osam godina u NBA ligi (2007-2015), gdje je igrao za Boston Celtics, Orlando Magic i Los Angeles Clipperse. Sa Bostonom je 2008. godine osvojio naslov prvaka.

Davis je imao prosjek od 4 poena i 2.3 skoka po utakmici u sezoni 2014-2015, dok je igrao za Clipperse prije nego što je napravio pauzu u svojoj karijeri u novembru 2016. da bi se okušao u filmskoj industriji.

Ne propustite