HIT OVE JESENI: Provedite jesen u suknji, ovaj model je idealan za dnevne outfite

Moda i ljepota
HIT OVE JESENI: Provedite jesen u suknji, ovaj model je idealan za dnevne outfite
.

Iako se ove godine najviše nameću novi modeli haljina, brendovi i dizajneri nisu zaboravili ni na suknje. Obožavamo ih kombinirati uz topla pletiva, razne jakne i trendi čizmice, a ove godine nose se u jarkim bojama i upečatljivim uzorcima što ih čini glavnom zvijezdom svake odjevne kombinacije. 

Naše omiljene trendseterice uvijek znaju što je ''in'', a sljedećih pet modela viđamo i viđat ćemo u najvećem broju. 

1. Veliki karirani uzorak

m7

Da je karirani uzorak itekako trendi već znamo, a njegov ovosezonski utjecaj nije zaobišao niti suknje. Veliki karirani uzorak daje pravu eleganciju outfitu, a izgleda odlično na ženama svih dobnih skupina. 

2. Sitni karirani uzorak

m6

Za malo opušteniju odjevnu kombinaciju, trendseterice biraju sitni karirani uzorak koji izgleda vrlo zaigrano, a idealan je odabir za dnevne outfite i opuštena druženja vikendom. 

OGLASILA SE NA INSTAGRAMU I SVI GLEDAJU NE TREPĆUĆI: Zbog onog što je obukla izazvala pravu pometnju!
3. Životinjski uzorak

m3

O njemu smo vam već pisali, a osim na slip suknjama životinjski uzorak ove jeseni nosimo na midi suknjama svih materijala i tekstura. 


4. Neon s točkicama

m

Neon trend već smo usvojili, a nova razina je kombiniranje istog s uzorcima. Ove jeseni nosimo ga u kombinaciji s točkicama i to na lepršavim suknjama koje sjajno pristaju uz džempere koji služe kao idealan kontrast njihovoj upečatljivosti. 


5. Slip suknje s čipkom

m1

Najzavodljiviji od petorke upravo je model slip suknje s čipkom. Osim što će posebno začiniti svaku dnevnu kombinaciju, odličan je odabir za večernji outfit i to u kombinaciji s kožnom jaknom. 

Ne propustite